Hirdetés
- Nem tudták megverni a Huaweit
- Poco F7
- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pro70
senior tag
Amilo M1437G-ben cseréltem videokarit....az X700-hoz nincs, illetve végül találtam drivert, de ki is nyírtam vele a vga-t mind1 nem is ez a lényeg.....minden "tökéletes most" ...úgy értem az új karinak (8600M GT) fexik a win7, de magának a gépnek, valszeg az oprendszernek köszönhetően (win7 topikba már írtam, azt mondták vírus lehet, de nem az) vannak dolgai...pl. ha egy régi lemezt nehezen olvas, gondol 1et és eltünteti a meghajtót, ami csak akkor jön vissza ha behelyezem a telepítő-cd-t és újraindítás után nem nyomok meg gombot... ...Aztán ott van az alvó állapot...ha felébresztem nem mindig ad képet... ...Meg még annyi lenne, normális dolog-e az hogy szimpla netezés közben se "hűvösebb" a vga 69 foknál...
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest