- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gülredy
tag
Sziasztok!
Igaz ez nem notebook-os kérdés hanem netbook de remélem nem baj.Nekem az lenne a kérdésem, hogy az Acer Aspire One AOA 110-es merevlemez nélküli verziónál, lehet-e winchestert bele rakni? Mert van hátul egy körülbelül 7x4cmes rész ahova szerintem a merevlemez kerülne, de nem állÍtanám biztosra hogy az arra van. Még most van először netbook-om, Így nem igazán tudom.
Ha egyáltalán ebbe a merevlemez nélküli változatba lehet merevlemezt rakni, ti milyet ajánlanátok? A fő indok az lenne, hogy ez a NAND Flash modul kissé lassú egy winchesterhez képest és ezzel szeretném gyorsÍtani.
Jó lenne nekem akár használt is, sőt a fő hogy olcsó legyen és gyorsabb a jelenleginél!A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged