Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok
Egy Fujitsu Siemens Amilo L7310W laptopnál szeretnék RAM-ot bővíteni, mosr 2x256mb hynix DDR 333Mhz PC2700 200p SODIMM van benne, ezt kéne 1Gb-ra bővíteni, többre nem lehet, t.k minden hasznos infót megtaláltam itt ,de hogy milyet kéne vennem bele azt nem tudom, ebben tudnátok segíteni?! Sajnos mindenképp 2x512mb kell,hogy legyen mivel DC-ben működik és 1Gb lehet max
Használt is lehet, de azt nem tudtam kiszűrni, hogy milyet érdemes vennem:/ Minél olcsóbb annál jobb persze. A laptop második gép a családban, szoval az ár most fontosabb mint a hiperszuperség ^^ üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest