- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, ki szeretném cserélni az Asus A6R 5 éves notimban a HDD-t és ramot is szeretnék cserélni/bővíteni. Most egy 80 gigás Seagate Momentus 4200.2 (ST980829A) van benne, valamint 512mb NANYA DDR2 533Mhz ram.
Ha jól néztem neten, akkor 2 gigáig lehet bővíteni a RAM-ot, érdeklődnék, hogy szerintetek ez lehet 1x2 gb is, vagy mindenképp 2x1 gb kell? forrás
Valamint az sem derült ki számomra a netes adatokból, hogy csak 533mhz-es ramok lehetnek vagy lehet akár 800as is? (az nem gond ha egy 800as csak 533-on menne)
Egyben kérdésem, hogy szerintetek konkrétan mikre cseréljem a cuccokat? Tárhely mérete igazából nem szempont, de ami most van, az már nagyon lassú:S üdv és köszi
megj: ha esetleg tudtok videót linkelni arról, hogy hogyan kéne kicserélnem a ramot, azt is megköszönném, üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz
Thunderzolee #4097 üzenetére
Köszi , mindenre kimerítő választ kaptam
-
Jim-Y
veterán
válasz
Thunderzolee #4091 üzenetére
Köszi nem vettem észre, bár még mindig nem lettem okosabb
Esetleg az infóból amit adtam lehet valamire következtetni, hogy milyent kéne vennem?
thx még1szer
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok
Egy Fujitsu Siemens Amilo L7310W laptopnál szeretnék RAM-ot bővíteni, mosr 2x256mb hynix DDR 333Mhz PC2700 200p SODIMM van benne, ezt kéne 1Gb-ra bővíteni, többre nem lehet, t.k minden hasznos infót megtaláltam itt ,de hogy milyet kéne vennem bele azt nem tudom, ebben tudnátok segíteni?! Sajnos mindenképp 2x512mb kell,hogy legyen mivel DC-ben működik és 1Gb lehet max
Használt is lehet, de azt nem tudtam kiszűrni, hogy milyet érdemes vennem:/ Minél olcsóbb annál jobb persze. A laptop második gép a családban, szoval az ár most fontosabb mint a hiperszuperség ^^ üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz
ro_bert17 #4083 üzenetére
512 DDRII van benne (tipus majd később (*) ) és vagy arra gondoltam, hogy +512 ,vagy eladom az 512-t és veszek 1x1 gigát, vagy 1x2 gigát az áraktól függően. Sajnos noti-ram árakban nem vagyok otthon:/ Olyan 3.000 forintból gondolom csak 1gb jön ki. vélemény? amugy köszi
(*) nem az enyém a noti hanem nővéreméké, ezt kapják karácsonyra tőlem ajándékba, ezért nem tudom most hirtelen a tipusokat.
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, tudtok valami ötletet adni, hogy a Fujitsu Siemens laptopomba hol tudok teteni plusz ramot?! Este írok pontos tipust és a ramok tipusát is. Vagy esetleg ez megoldható házilag? üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged