Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zagga
csendes tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, mivel nem vagyok valami nagy számítástechnikai zseni. Van egy jól működő notebookom Intel Pentium M 740 processzorral (1,73 GHz, 533 MHz FSB). Az egyik ismerősöm adott egy M 770 processzort (2,13 GHz) ami az Ő gépében dolgozott, amíg ki nem vette. Azután odaadta egy másik ismerősének, aki vagy használta, vagy nem, de most megint visszakerült az eredeti tulajhoz, aki már nem tudja megnézni, hogy működőképes-e a kütyü. A kérdés: egy "bizonytalan" forrásból származó, esetleg hibás processzor tud maradandó károsodást okozni az én gépemben? Ennek függvényében nyugodt szívvel kicserélhetem a nagyobb (és gyorsabb) processzorra, úgy, hogy ha esetleg hibás, a régi procit visszatéve tovább tudom használni a gépemet? A notebook leírása szerint a gép kezeli az M770 procit, ezt már megnéztem. A noti típusa Clevo M40AE, ugyanezt a kérdést már feltettem a Clevo topicban, de ott még nem jött rá válasz, és nekem ez a dolog sűrgős lenne.
Segítséget előre is köszönöm.
Kedves Duree!
azt látom, foglalkozol gépekkel, azt szeretném kérdezni, hogy a fenti gépen mennyiért követnél el egy BIOS frissítést.
Üdv Mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Dell Latitude 5480 alkatrészek fedlap, palmrest
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Világító magyar billentyűzetek - 24 hó garanciával.
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx