Hirdetés
- Hét évig frissül az új iQOO
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
brutaka
üzenetére
notik esetében a bios frissítése - új bios verziók kiadása - érdekes kérdés, gyártója válogatja...
értelmes bios? mint korábban is írtam, én inkább az ellenkezőjével szoktam találkozni; minden (más) feltétel adott lenne mondjuk egy bizonyos típusú processzor működtetéséhez, vagy például 4 gb memória kezeléséhez - mert a chipset támogatná -, erre a bios beteszi a kiskaput, és nem megy az a processzor, illetve csak 2 gb memóriát kezel a noti...stb!
a processzoroknál chipset szempontjából nem csak az fsb számít, több tényező is befolyásol(hat)ja a; link
a chipset leírásokban szerepel, hogy milyen processzor családokat/szériákat/típusokat támogat.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Laptop kijelző FullHD IPS 15,6" eladó 6db
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx