Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
brutaka #2753 üzenetére
notik esetében a bios frissítése - új bios verziók kiadása - érdekes kérdés, gyártója válogatja...
értelmes bios? mint korábban is írtam, én inkább az ellenkezőjével szoktam találkozni; minden (más) feltétel adott lenne mondjuk egy bizonyos típusú processzor működtetéséhez, vagy például 4 gb memória kezeléséhez - mert a chipset támogatná -, erre a bios beteszi a kiskaput, és nem megy az a processzor, illetve csak 2 gb memóriát kezel a noti...stb!
a processzoroknál chipset szempontjából nem csak az fsb számít, több tényező is befolyásol(hat)ja a; link
a chipset leírásokban szerepel, hogy milyen processzor családokat/szériákat/típusokat támogat.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Torrent meghívó kunyeráló
- Politika
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest