- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsela
tag
Sziasztok!
Keresgettem itt PH-n, de nem találtam a kérdésemre megoldást:
Van egy FSC pa1510-es laptopom és úgy döntöttem, hogy bővítem egy kicsit. Vettem egy két magos procit bele, meg 2*1GB RAM-ra bővítem a 2*512MB-ot. A procit és az egyik RAM-ot ki is cseréltem, viszont a másik RAM-hoz egyszerűen nem férek hozzá! Már le akartam szedni az alsó fekete burkolatot is, de olyan, mintha egy csavar valahogyan belülről fogná. Ha jól sejtem, akkor a billentyűzet alatt lesz a második RAM slot, de nem tudom hogyan kellene levenni a billentyűzetet!Egyszóval aki cserélt már memóriát ilyen, vagy hasonló típusban és meg tudja nekem mondani, hol a második RAM slot és hogyan férek könnyen hozzá, az legyen szíves segítsen!
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest