Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Jó kérdés, már más gépem van.
BIOS függő is a dolog, mert L30-nál a legutolsó verzió elég magasra engedi a hőfokot, és későn kapcsol be a hűtés (bár van rá trükk). Nálam a max. az 75 fok volt huzamosabb teljes terhelésnél, de egyébként alapállapotban asszem' 50 környékén járt. Átlagban úgy 60 fok körül lehetett a hőfok talán... De a T2300 az kevésbé melegszik szerintem, mint egy T2450, szóval nem hiszem, hogy gond lenne belőle. Ha érdekel, akkor a Toshiba topicban régebben leírtam, hogy L30-on miként lehet állandó pörgésre kényszeríteni a ventit (így csökken a hőmérséklet és eltűnik a felpörgési zaj is). 
Ja, gyárilag volt T2080-as procival (Dual Core, 1,73 Ghz) szerelt L30 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Mobil flották
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Hobby rádiós topik
- Proxmox VE
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BIOS függő is a dolog, mert L30-nál a legutolsó verzió elég magasra engedi a hőfokot, és későn kapcsol be a hűtés (bár van rá trükk). Nálam a max. az 75 fok volt huzamosabb teljes terhelésnél, de egyébként alapállapotban asszem' 50 környékén járt. Átlagban úgy 60 fok körül lehetett a hőfok talán... De a T2300 az kevésbé melegszik szerintem, mint egy T2450, szóval nem hiszem, hogy gond lenne belőle. Ha érdekel, akkor a Toshiba topicban régebben leírtam, hogy L30-on miként lehet állandó pörgésre kényszeríteni a ventit (így csökken a hőmérséklet és eltűnik a felpörgési zaj is). 
Pyttawrx