Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Jó kérdés, már más gépem van.
BIOS függő is a dolog, mert L30-nál a legutolsó verzió elég magasra engedi a hőfokot, és későn kapcsol be a hűtés (bár van rá trükk). Nálam a max. az 75 fok volt huzamosabb teljes terhelésnél, de egyébként alapállapotban asszem' 50 környékén járt. Átlagban úgy 60 fok körül lehetett a hőfok talán... De a T2300 az kevésbé melegszik szerintem, mint egy T2450, szóval nem hiszem, hogy gond lenne belőle. Ha érdekel, akkor a Toshiba topicban régebben leírtam, hogy L30-on miként lehet állandó pörgésre kényszeríteni a ventit (így csökken a hőmérséklet és eltűnik a felpörgési zaj is). 
Ja, gyárilag volt T2080-as procival (Dual Core, 1,73 Ghz) szerelt L30 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BIOS függő is a dolog, mert L30-nál a legutolsó verzió elég magasra engedi a hőfokot, és későn kapcsol be a hűtés (bár van rá trükk). Nálam a max. az 75 fok volt huzamosabb teljes terhelésnél, de egyébként alapállapotban asszem' 50 környékén járt. Átlagban úgy 60 fok körül lehetett a hőfok talán... De a T2300 az kevésbé melegszik szerintem, mint egy T2450, szóval nem hiszem, hogy gond lenne belőle. Ha érdekel, akkor a Toshiba topicban régebben leírtam, hogy L30-on miként lehet állandó pörgésre kényszeríteni a ventit (így csökken a hőmérséklet és eltűnik a felpörgési zaj is). 
Pyttawrx