- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheTruth
tag
Sziasztok,
Egy FUSI Amilo Pa1538-om van, és ha kiderül h a winyó a hunyó egy problémámban, bizony mennie kell...
A problémával magával nem zavarnálak titeket, csak az a kérdésem, hogy milyen megbízható HDD-t tudnátok ajánlani?
Eddig egy WD1200BEVS ment benne (vele vásároltam), de úgy néz ki elég hamar, 1 évre rá feladta a harcot.Sokat olvastam a 7200as fordulatosokról, csak az a baj velük hogy többet esznek áramban, ennek a szerencsétlen gépnek meg alaptulajdonsága, hogy 40 percet nem bír állni egymagától. Tehát inkább maradnék 5400 RPMnél, 100-tól 160-gigáig minden érdekel.
Néztem a Seagate Momentusokat, mert mindenhol azt nyomják, csak éppen a Magyarországi forgalmazása úgy látszik dugába dőlt. Ezzel nincs is gond, de akkor hogy lesz nekem 5 év garim?? Ha baj van, visszaküldöm amerikába?
Itthon főként a Samsungokat nyomják, már ahol eladnak 2.5"os HDDt egyáltalán. Nem értem az itthoni piacot...Itthoni körülmények közt mit vehetnék meg vajon megbízhatóként, min. 1 év garival?
Ötleteket várok...

Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Napelem
- Sorozatok
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- NVIDIA® driverek topikja
- Linux Mint
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx