- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheTruth
tag
Most olvasgatva, úgy látom nem lehet leragadni mégse 5400nál, többségében a nagyobb RPM dominál.
Mi a véleményetek a Hitachi TravelStar 7k200-ról? Ezt még találtam is egy közeli boltban...
Vagy Seagate vagy Hitachi kéne h legyen az új. A samsungokról sehol sem írnak túlságosan kiugró teszteket.
Vélemény?
-
TheTruth
tag
Sziasztok,
Egy FUSI Amilo Pa1538-om van, és ha kiderül h a winyó a hunyó egy problémámban, bizony mennie kell...
A problémával magával nem zavarnálak titeket, csak az a kérdésem, hogy milyen megbízható HDD-t tudnátok ajánlani?
Eddig egy WD1200BEVS ment benne (vele vásároltam), de úgy néz ki elég hamar, 1 évre rá feladta a harcot.Sokat olvastam a 7200as fordulatosokról, csak az a baj velük hogy többet esznek áramban, ennek a szerencsétlen gépnek meg alaptulajdonsága, hogy 40 percet nem bír állni egymagától. Tehát inkább maradnék 5400 RPMnél, 100-tól 160-gigáig minden érdekel.
Néztem a Seagate Momentusokat, mert mindenhol azt nyomják, csak éppen a Magyarországi forgalmazása úgy látszik dugába dőlt. Ezzel nincs is gond, de akkor hogy lesz nekem 5 év garim?? Ha baj van, visszaküldöm amerikába?
Itthon főként a Samsungokat nyomják, már ahol eladnak 2.5"os HDDt egyáltalán. Nem értem az itthoni piacot...Itthoni körülmények közt mit vehetnék meg vajon megbízhatóként, min. 1 év garival?
Ötleteket várok...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest