- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Üdv!
A helyzetem a következő lenne:
Van egy Acer Aspire 5742G már vagy 3 éve meghalt benne a HDD. A TV hez jó lenne egy amolyan TV okosító, de ahogy nézegettem nem túl komfortos egyik sem és nem is olcsó cserébe úgy fest hamar avul ha valami mindenre jót szeretnék.
Arra jutottam, hogy a vennék a laposba egy SSD-t pillanatnyilag ár/értékben erre tenném a voksom
Kijelzőt leszedném zsanérok úgyis tropák a TV szekrényben lenne neki polc nem is lógna ki.
3GB DDR3 van benne. Szerintetek mennyire érdemes foglalkozni RAM bővítésben? Ehhez a konfighoz mennyit tenne hozzá 8 GB dual? Nem akarok sokat költeni és azért ahogy nézem közel 20 at rá kellene locsolni, de vajon adna e annyit, h szignifikáns lesz a váltoás felhasználásban? Vagy engedjem el a dual chanelt és az 1gb modul helyet vegyek egy 4gb at? Azt már 7 ezer könyékén is adnak.
Elsődleges felhasználása tv go lenne valamint online sorozatozás, youtube és hasonlók. De lehet 1-2 régebbi játékkal is nyüstölném amolyan konzol filinggel mert van kontrollerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- PayPal
- EA Sports WRC '23
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest