- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
válasz
King Unique #4603 üzenetére
Tudnák ellenőrizni ha akarnák de nem jellemző,lustábbak ők annál
Egyébként a vinyót nem vagy köteles odaadni ha szervízbe kerül a géped,legalábbis én soha nem adtam oda
valamire való szervizesnek az nem kell ahoz tudjon dolgozni.Be kell jelenteni úgy ahogy írták már előttem is hogy terheléskor random lekapcsolgat,vinyót ki és csinálják meg szépen,ha meg továbbra is vakaróznak én megcsinálnám magamnak és bekaphatják... Egyébként én már eleve nem vennék olyan laptopot amit nem lehet szétszedni gari vesztés nélkül ezért (is) csak Dell ami szóba jöhet nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tudományos Pandémia Klub
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest