Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic V2 - origami
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
teratti
senior tag
Hello! Van egy Asus X550CC notim és elgondolkodtam a hűtésén mert pl. a BF4 és Dirt3 alatt igen meleg levegőt fúj a venti és mi lesz nyáron.
Kicsit segítenék kívülről, milyen hűtőt ajánlatos venni? 
-
tomee007007
addikt
válasz
daywalkerdv
üzenetére
milyen proci van benne?
-
opeter87
senior tag
válasz
daywalkerdv
üzenetére
Nem az U2 két ventis, az U3 3 ventis. Plusz méretben nagyobb az U3, de én használtam több 15-ös notival is nem volt nagy. Rátettem egy 13-asat is na az tényleg "lecsúszott" róla.
-
opeter87
senior tag
válasz
daywalkerdv
üzenetére
Cooler Master U2 (plus) biztosan jó lesz és a ventiket is oda teszed, ahova akarod. Én azt venném, az U3-ról egy 15-ös noti nem csúszik le, de az inkább a nagyobb 15-ösökre és 17-esekre van tervezve.
-
daywalkerdv
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy milyen hűtőt ajánlotok a dell inspiron 5110 -es lapotopomhoz.
- Ilyen az alja: [link]
- Leginkább a videókártya melegszik, baloldalt elől, azaz a képen jobb felül, szinte csak oda kellene fókuszálni
- Ár: Nem számít, egyszer szeretnék jót venni
(na jó azért 30 000 - nél ne legyen több
)
- Zajszint nem számít, csak akkor kapcsolnám be, amikor teljesítményt szeretnék
- A laptop 15"6-os, ezért nem vagyok benne biztos, hogy a Cooler master U2 elég nagy ahhoz, hogy a bal oldalát elől pont jól hűtse, ez a fő aggályom, az U3 pedig túl nagynak tűnik, mármint lecsúszkálna, vagy nem?
- Szinte csak két szempont van: A képen jobb oldalt fent hűtsön és minél nagyobb erővel
Ezzel kapcsolatban szeretném kérni a tanácsotokat, hogy milyet ajánlanátok.
Előre is nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
opeter87
senior tag
Nehéz kérdés. Én a Cooler Master CMC3-at venném, mert az a legolcsóbb ajánlott hűtő most a piacon. Sajnos annyira le van burkolva ennek a gépnek a háta, hogy lehet egy CMC3 is simán pénzkidobás lesz. (viszont csak 3k a CMC3)
A legjobb az lenne, ha valakitől tudnál kölcsönkérni egy hűtőt, amivel leméred, hogy használ-e valamit egyetlen hűtő is.
-
gigollo
tag
Üdv!
Macbook air 13" alá milyen padot ajánlotok? -
-
Xava
csendes tag
Sziasztok,
Nagyon szépen köszönöm a segítséget a gép és én is nagyon hálásak vagyunk. opeter87 neked különösen a hasznos tanácsokért. Az utókor számára fontos információ lehet, hogy a Toshiba P755 12G típusú laptophoz az ajánlott hűtőpad valóban a Cooler Master U3, oda teszed fel a ventilátort ahova te akarod van belőle 3 db. A gépet célszerű évente legalább egyszer újra pasztázni kitakarítani. Célszerű szervízben, ott jobban értenek hozzá.
Az elért eredmény: olykor 90 C° volt a CPU és a HDD is 60 fokra felmelegedett, a HDD felett lévő burkolatot leszedve és az egyik ventilátort alátéve most 30 fokon üzemel. A CPU 50-60 fok között ingadozik használat közben. SpeedFan programmal tudod mérni a hőmérsékletet és abból levonni a következtetést, hogy kell-e karbantartás.
Még egyszer köszi mindenkinek.
-
opeter87
senior tag
válasz
egyedülülő
üzenetére
Cooler Master U3, illetve Cooler Master Infinite EVO
-
3RROR
aktív tag
válasz
egyedülülő
üzenetére
Ha az alá kell hűtő akkor ott bajok vannak
Mellesleg Cooler Master U3. -
egyedülülő
őstag
Üdv!
Egy Alienware 17 R5 alá keresek valamit. Most szereztem és, hogy a lehető legjobb fokok legyenek bent vennék alá valamit. Mit tudtok ajánlani?
Előre is köszönöm.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Dell Inspiron 3537 laptopom alá szeretnék venni egy olcsóbb hűtőpadot.
i7-4500u
8850m
8GB ramAz alja: ilyen
Elsőre egy Cooler Master Notepal L1-et néztem ki. Szerintetek ez jó választás lehet?
-
opeter87
senior tag
G580-at ezzel a processzorral nem szerelték gyárilag, csak 3320M és 3360M volt, de gondolom ez most mindegy.
Ami nem, azaz hogy biztosan más gyárilag a hűtése az i7, i5-nek, mint a b960,i3 párosnak. Itt is 2 fajta hűtés írnak a g580-hoz, FRU alapján tudsz bele tenni erősebb hűtés.
Ha ez megvan, akkor után jöhet a hűtő szerintem.
-
celka5
tag
Üdv
Lenovo G580(b960 ról lett =>i5 3340m,8gb,ssd,1tb hdd optibayben,635m)
Mostanában melegszik, játék alatt kikapcsol ,(cpu,gpu is 95-100°C körül van ilyenkor)
Igyekszem újrapasztázni, azon felül milyen hűtő ajánlott hozzá ?Látom már kérdezték páran, de ez így speckós G580

Köszi
-
Xava
csendes tag
Sziasztok,
Nagyon hálás lennék, ha tudna valaki segíteni nekem notebook cooler választásban, sajnos szegény laptopom igen rossz állapotban van. A HDD magas használat mellett 57 fokos hőmérsékletet is elér, a CPU még ennél is rosszab: 90 fok körül ingadozik most is.
Szerintetek érdemes lenne szervizeltetni? Hűtőpasztát cseréltetni meg hasonlók?
Mellékeltem képet a laptop hátoljáról, milyen cooler lenne neki az ideális?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!
-
fityere
senior tag
Sziasztok
Lenovo y500 alá milyen hűtőt ajánlotok ? -
opeter87
senior tag
Nekem nagyon rossz tapasztalatom van ezekkel az Asus laptopokkal és a hűtőkkel kapcsolatban. Konkrétan volt egyszer egy K50(xx) laptopom és azt kipróbáltam az akkor nálam lévő összes hűtővel: Cooler Master U3, Cooler Master X-Slim és valamilyen Coolink.
Na most egyik hűtő sem hűtött többet mint 2-4 fok (cpu, gpu, hdd)
Szóval én olcsón megvenném a Cooler Master CMC3-at (kb. 3-4ezer) és megnézném vele mindkét gépet és ha van érdemi hűtés (5 fok vagy annál több), akkor venném meg a másik alá is. -
nesd
csendes tag
Találtam egy képet a K56CB-ről, amin le van szedve a fedele: [link]
-
nesd
csendes tag
Üdv!
Két laptophoz szeretnék hűtőpadot venni maximum 6 ezer forint értékben fejenként (Persze az nem baj, ha ennél olcsóbb)

Az egyik egy régebbi gép: ASUS F5SL-AP142 [link] [link]
A másik pedig egy féléves ASUS K56CB [link] [link]
Értelemszerűen minél halkabb, de egyben hatékony hűtőpadokra volna szükségem.

Köszönöm a segítséget!

-
fulopke01
csendes tag
válasz
opeter87
üzenetére
Sziasztok!
Ezt néztem:http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00H1ZJYA4/ref=redir_mdp_mobile?ascsubtag=dc1-ecs-prod-srv-05.prod.dc1.kelkoo.net_uk_uk_1395350305765_3218&creative=22218&creativeASIN=B00H1ZJYA4&linkCode=asn&ref_=asc_df_B00H1ZJYA417930663&smid=A1GHHA4GPDJQIJ&tag=kelkoo094-ce-mp-21
Vélemény és köszi mindenkinek a választ -
fulopke01
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne van egy hp dv6-6b08eh laptopom és ennek keresek jobb fajta hűtőtt. válaszoakat előre is köszönöm
-
trueblue11
csendes tag
sziasztok!
Lenovo ideaoad Z510 alá milyen hűtőt ajánlotok? választ előre is köszi
-
-
thomeef
őstag
Hali, szerintetek ERRE a kis modecomra ráfér egy 15,6-os laptop? Lenovo Z500 konkrétan. Méretei alapján igen, de a kialakítása miatt így képek alapján nem tudom eldönteni. Csak ágyban lenne használva azért néztem ki ezt a típust, jobb alternatívát nem találtam.
-
opeter87
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Ott komolyabb hűtési gond lesz, szerintem már a gépben lévő ventilátorok is megérettek a cserére, sőt egy teljes takarítás és újra pasztázás sem ártana. Sajnos a Dell ezen szériája nem rendelkezik gyárilag elég jó és erős hűtéssel egy i7-hez.
-
bmakszim
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Takarítsd ki! A por könnyen eltömíti a hűtőbordákat és csökken a légáram.
-
tomee007007
addikt
Üdv!
Már rég jártam erre

A helyzet a következő:
Igencsak forrósodik az utóbbi időben a laptopom (Dell N5110, i7-es procival, 1,5 éves): gépigényes játékoknal (pl: The incredible adventures of Van Helsing), már borzasztóan melegszik , az egyes maghőmérsékletek 95-99°C között mozognak (bár nem folyamatosan) 1-1,5 óra játék után, más játékoknál is 70-85°C között...
Ja, és úgy hogy a CM E1 dübörög alatta....Pasztázáson kívül valamilyen tanács?
-
opeter87
senior tag
válasz
trueblue11
üzenetére
Akkor inkább már az U3 ha 10k a keret.
-
opeter87
senior tag
válasz
trueblue11
üzenetére
Cooler Master CMC3, E1 és U2 (U2 Plus) ezek ajánlott alá, árban mennyi a keret?
-
trueblue11
csendes tag
Sziasztok!
Dell 3537-es laptophoz milyen hűtőt ajánlotok? -
Rivaul
addikt
Sziasztok. Acer e-1 alá kéne egy pad 5k-ig. Tudnátok ajánlani valamit? Thx
-
Punisher15
tag
válasz
astroblackk
üzenetére
Sziasztok laptop vásárlás elott állok.Lenovo y510p lenne az áldozat.Jatekra is lenne használva.Az a kérdésem hogy egyből megéri e hűtőt venni álla?Ha igen milyet es ez kb mennyit segítene rajta?a A gep topikaba irtam ott azt irtak hogy melegszik a vas de nem eri meg padet venni alla.Udv
-
run4fun
tag
Sziasztok!
PACKARD BELL EasyNote TM81-RB-101HG-hez keresnék hűtőpadot (kép, ami nem a legjobb minőségű)
Fő szempont az olcsóság. Szinte csak asztalon van használva, még csak nem is játékra. Internetezés (youtube, facebook, híroldalak) alatt a processzor fel-fel kúszik 70-80 fok környékére.
Előre is köszönöm!
-
opeter87
senior tag
válasz
trisztik
üzenetére
Nem tudom milyen hűtő lenne jó a laptopod alá, mert az Asusoknak nagyon burkolt az alja (így ennek is)
Azok a hűtők, ahol szabadon elhelyezhetőek a ventilátorok (CM U2/U3) azok nem jók, mert ennyire lentre nem lehet tenni a ventiket, ahol neked a szellőző van.
Félő, hogy 1 nagy ventis hűtő pedig nem csinálna semmit.
Nekem volt hasonlóan burkolt Asusom (K50xx) és annál egy X-Slim kb. 2-3 fokot hűtött.Most milyen értékeid vannak terhelés alatt? (gpu, cpu, hdd)
-
kellcucc
aktív tag
Helló. Picit off, de annyira mégse. Eladó a januárban vett hűtőpadom (Cooler Master E1). Állapota hibátlan, kifogástalan, nem ment összesen 1 napot! (Pesten átvehető)
Üdv.
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
Dell Inspiron 3737 (17.3-as gép) alá szeretnék vásárolni hűtőpadot kb 10e Ft-ig. Milyet ajánlanátok?
Előre is köszi a segítséget!
Alja ilyen.
ugyan ez 3537-es, de gyakorlatilag ugyan az a két gép, csak míg az 15,6, ez 17,3, ennek megfelelően méretarányosan nagyobb.

-
Casanova*
veterán
szasztok!
milyen hűtőpadot ajánltok? MSI GT663 laptop alá kellene! 5-10 ezer ft. körül... -
opeter87
senior tag
Cooler Master E1, U3, CMC3 ezek az ajánlott hűtők, de a G580 már sokszor volt téma itt is. Lásd kereső!
-
sn4il
csendes tag
Sziasztok! Lenovo G580-as laptop-hoz milyen hűtőt ajánlotok? Játék közben a processzor hőmérséklete 80 fok fölé is megy, és igy belassul a játék! A processzor hűtője a bal felső sarokban van! Köszönöm a válaszokat!
-
Betonboy
csendes tag
Hali , laptop hűtő vásárlás előtt állok , segítség kellene 1 Dell Vostro 3560-as 15,6" géphez .Ami lényeges hogy fordulatszám szabályzós legyen ,előre is köszi a Helpet

http://prohardver.hu/dl/upc/2014-02/18/484857_hww7qzojajrghjck_imag0254_1.jpg -
-Faceless-
őstag
Sziasztok Dell Inspiron 7720 SE-t használok. A merevlemeznek gyakorlatilag nincs hűtése, de szívbajt kaptam, amikor megláttam, hogy az 1 TB-os seagate vinyó 60°-os volt. Átlagos használat mellett 30-35, esetleg 40 fokos.
Mi tudnátok ajánlani, olyan bajom lenne, hogy a lehető legolcsóbban szeretném megoldani.
-
Impressa
őstag
válasz
astroblackk
üzenetére
Szia!
Nekem is ilyen vasam van, és Cooler Master U3 használok alatta.
Eddig ezzel a paddal (és egy Zalman NC-2000-rel) tudtam kordában tartani a hőmérsékletet. Mivel eléggé a szélén helyezkedik el a HDD is, ezért csak ilyen rendszerű hűtővel tudod a melegedést csökkenteni.
A PCH diódára nagyon figyelj, mert ha magas lesz a hőmérséklete tartósan, az idővel megbosszulja magát.
PCH diode konkrétan a chipset hőmérsékletét mutatja, ami 80°C felett már kritikusnak mondható. -
astroblackk
csendes tag
sziasztok
lenne egy lenovo y580 laptopom és hát melegszik főleg játék közben , pl CS.GO-ban 100 fpsből 15 perc játék után lesz 30 fps. Alapjáraton full hideg a gép de ha elkezdek vele játszani ezt csinálja. Nos a kérdésem hogy érdemes e alátenni egy laptop hűtőpadot , vagy valami más megoldást kell kitalálnom ? Ha érdemes akkor milyen padot ajánlatok ?
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 845 G8 - Ryzen5/16GB/500GB
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Sennheiser HD650 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit segítenék kívülről, milyen hűtőt ajánlatos venni? 
Mellesleg Cooler Master U3.

na majd beruházok egy olyan hűtőpadot. köszi!
játék alatt hűvösebb. 60-65 fokosak gpu,cpu