Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kooji
csendes tag
Nekem most egy Cooler Master u2-esem van de 3év után tönkrement a kábelezés. Most kinéztem egy Cooler Master NotePal ErgoStand Lite-ot vagy Cooler Master NotePal ErgoStand II de nem tudom hogy meik lehet jobb vagy valami olcsóbb is elég e lenne.
-
opeter87
senior tag
válasz
viktorider
üzenetére
CMC3-at nem lehet ágyban/ölben használni csak valamilyen sík felületen, bár ez a legtöbb hűtőre igaz (kb. 99%-ra)
A linkelt laptop annyira le van burkolva, hogy érdemben egyik hűtő sem fog rajta sokat hűteni.
Alapos takarítás és egy minőségi újrapasztázás sokkal többet javítana, ha kell akkor inkább havonta érdemes takarítani, mintsem hűtőt venni.
-
viktorider
csendes tag
sziasztok !
A cmc3 -at mennyire lehet ölben, ágyban használni ? ahogy néztem nem sok anyag védi a ventit alulról.
esetleg tudtok ajánlani olyat amit így is lehet normálisan használni ? (rendes felületen fekszik fel alulrol, pl nem csak 4 kis lábon, mert az eléggé nyomja a lábad,hasad
, meg igy levegőt se kap a venti )ilyen a noti alja (14'') , tudom nem sok a lik de brutálisan melegszik ugyh muszáj egy hűtő rá. (nagy légszállitásu hűtő kéne)
http://bilde.dinside.no/test-samsung+series+7+700z.jpg?o=4130329&w=548&frame=0&ee=1319457448
köszi előre is !
-
Showhai
tag
sry, rossz topicba írtam

törölve
-
s.Gery91
csendes tag
Szevasztok!
Adott egy Dell Inspiron 5737 (i7-4500U, 8GB, Intel HD4400+ AMD 8870M, Win8.1) noti.
Szeretnék vele komolyabb játékokkal játszani (tudom hogy a laptopokat nem erre találták ki, de én ehez tudtam hozzájutni) a gép viszi is őket szépen és szeretném is kihasználni amit tud, viszont szeretném ha sokáig jó is lenne a masina és a melegedés miatt ne rövidüljön meg az élettartama.Két fajta laptop hűtőt néztem :
Cooler Master Notepal X3 [link]
illetve
Cooler Master Notepal U3 [link]
méretben ezek jók a gépemhez.Ti melyiket ajánljátok? Esetleg valakinek van valami tapasztalata?
-
opeter87
senior tag
válasz
Mattheus66
üzenetére
Elsőre Cooler Master U3 illetve CMC3-at mondanám, attól függően mennyi a keret rá. Ágyban/ölben is jól használható ajánlott hűtő a Cooler Master Infinite EVO
-
Mattheus66
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni hűtő választáshoz.
Vettem egy Lenovo G510-es laptopot(15,6", i5 4200m, ATI HD 8750m, 4GB RAM,1 TB,...)
Főleg játékra használom, és érzem hogy olykor melegszik is rendesen.
Tudtok-e nekem olyan hűtőt ajánlani, amit esetleg úgy is használhatok, hogy az ölembe veszem?
A gép alja: http://mobilarena.hu/dl/upc/2014-04/18/418546_jnhkjn6tttqb3ln3_resized_image.thumb.jpg
Válaszotokat előre is köszi,
Máté -
opeter87
senior tag
válasz
Supremechi
üzenetére
Na ezek szép értékek, én is 85 fok alattit jósoltam.
"Viszont mivel első laptopom, elég nagy csalódás ez így, hogy a laptopok ilyen köpedékek ( igényesek/kényesek), hogy egy év használat után, ha ne takarítja/pasztázza az ember, akkor ilyen szintű teljesítménycsökkenés lép fel..."
Ez pedig csak az "olcsóbb" laptopokra igaz nekem most TP T400 van és SSD-vel terhelés alatt 65 fok alatt van (CPU, HDD-SSD max 35), míg normál használatban pedig 45 fok (CPU, HDD-SSD inkább 30 körül) alatt és néma (ventik sem mennek) és ez egy 6 éves igaz új korában bőven 300k feletti laptop. Szóval business vonalon vannak jó hűtéssel rendelkező gépek.
-
Supremechi
csendes tag
válasz
opeter87
üzenetére
Hali!
Nos, úgy voltam vele, hogy bár nagyon ajánlottad a cmc3-at, és olcsó is, de nem fogom sajnálni a pénzmagot az x3-ra, most az egyszer belefér.
Tehát az eredmény a következő lett:
Takarítás+X3 előtt: GPU 94 fok terhelés alatt
Takarítás után hűtő nélkül: GPU 88-90 fok terhelés alatt.
Takarítás után X3-at használva 850 rpm-en: 82 fok terhelés alatt.
Gondolom még a pasztázás is hozna pár fokot.Ez annyit jelentett, hogy a Diablo 3 18 fps-en ment 1080p-n, 20-22-n 720p-n, most pedig 30-40 fps ( attól függ mekkora falka jön ) full hd-ban max grafikán...( árnyék kikapcsolva ofc ).
Viszont mivel első laptopom, elég nagy csalódás ez így, hogy a laptopok ilyen köpedékek ( igényesek/kényesek), hogy egy év használat után, ha ne takarítja/pasztázza az ember, akkor ilyen szintű teljesítménycsökkenés lép fel...
Jó, igazából az átlag felhasználónak ez soha nem tűnt volna fel...ha én sem akarom kipróbálni a diablo 3 kieget, akkor nem is vettem volna észre, hogy "hoppá, fél éve ez még futott rendesen full hd-ban.", de akkor is.Köszöntem a tanácsokat!

Ja, és természetesen 1 óra után meguntam a D3 kieget, ( pedig a 3-al rengeteget nyomtam ), nekem az fajta játékstílus már inkább munka, mint kikapcsolódás.
-
Impressa
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Teljesen jó értékek, ha ezt terhelés alatti értékeket mutatja. A Dell-nek „erősebb” lehet a hűtése van, ezért sem hallod nagyon a ventit dolgozni. A Asus mennyire melegszik nálad? milyen értékeket produkál? alap, illetve terhelés alatt (netezés, youtube stb..).
-
Impressa
őstag
-
-
opeter87
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Dell-re mehet a CMC3 ahogy előttem is írták, az Asus-nak szinte semmi nem használ, ezt is írták már előttem.
Mindkettőnek egy alapos takarítást és újra pasztázást is javasolnék, ha ennyire melegedősek.
-
teratti
senior tag
válasz
Impressa
üzenetére
.....Ha viszont leveszed a gép alját, sokat javul a helyzet..... ezt, pontosabban az aljának a további rácsos szerkezetűvé tételén gondolkodtam valamilyen formában kókányolás nélkül de akkor több por is bekerülhet. Nem tudom, csinálhatták volna ezeket rendesebb, hatásosabb megoldással is....
-
Impressa
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hali!

Az Asus F5SL-nél nem sokat segít a hűtő, nekem is ilyen laposom van. Próbáltam U3, E1, és Zalmann NC-2000-rel, de egyik sem hozott akkora javulást (1-3°C). A vinyót azért sikerült hűtenem az U3-mal, mivel a ventit oda tudtam tenni. De már az is sokat számít, h nem tud megrekedni a meleg levegő a gép alatt.
Ha viszont leveszed a gép alját, sokat javul a helyzet
persze ezt nem ajánlom, csak saját felelősségre.A Dell gépnél is hasonló a helyzet, de ott legalább nyitottabb az alja a másikhoz képest. A CMC3 szerintem szóbajöhet, és még árban is kedvező.
-
szabonagyur
félisten
Hali
Lenne még 2 gép amihez érdekelne, hogy lehet e hűtőt venni illetve milyet? Árkategória megint a feleslegesen ne dobjam ki a pénzt, de ha drága drága

1.gép: Dell 3535:
2.gép: Asus F5SL
A Dell gép alapban nem melegszik fel, de jön a nyár, zárt tér stb jó lenne azért alá szerintem egy venti.
A problémásabb természetesen a régi Asus gép.. Hiába proci csere ami hozott rajta -5 fokot minimum, attól még forró fejű télen-nyáron. A baj, hogy ahogy néztem az alján lyuk sem nagyon van szóval lehet ide valami hűtést rakni vagy kidobott pénz? -
teratti
senior tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Az jó lesz mert úgy bontatlanul eladtam a CMC3-at ki sem próbáltam. Lehet azt kellett volna megtartani az Enermax-ot meg eladni. Nem tudom van-e értelme, hogy alu a pad vagy műanyag.
-
teratti
senior tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Na, legalább Neked bevált és jó választásnak bizonyult.
-
Elektrosokk
veterán
Na srácok megjött a massive gt. hát ez nem olyan nagy mint ahogy képzeltem, két oldalt 2-2 centit lelóg róla a gépem, viszont a gép reggel óta ment, és mióta alá tettem azóta 10 fokot hűlt . most visszatettem a procit 40 százalékról 80-ra és egy ideje tartja. szóval úgy vagyok vele hogy marad.
-
opeter87
senior tag
válasz
Supremechi
üzenetére
Jól gondolod és mivel az X3 nagyobb, mint a CMC3, így a Te 15-ös laptopodnak több a "mozgástere" a nagyobb hűtőn.
Mindezek ellenére ÉN biztosan nem fizetném ki a közel 4x árkülönbözetet.
-
Supremechi
csendes tag
válasz
opeter87
üzenetére
Teljesen jogos. Valószínűleg egyszer valamilyen laptopon elérték a 20%-ot, és ennyi.
Viszont ha megnézzük a G580-as alját, akkor látszik, hogy csak 3 kis rács helyezkedik el.
A cmc3-ra ha felfektetem, akkor csak az egyik rácsot fogja közvetlenül érni a levegő kb, és mivel a hűtőlapon a vetillátor körüli rész fedett, ezért a másik kettő nem fog "hűsölni", ellenben az X3-al, amit ha megnézünk rácsos fedlappal rendelkezik, és ha ráfektetjük a laptopot, akkor fedett részbe ütköző levegő továbbáramolhat a laptop alján másik kettő nyílás felé is, ezáltal effektív jobban hűthet, mint a cmc3. vagy rosszul gondolom?
Ezt most csak úgy józan paraszti ésszel gondoltam végig, mivel tapasztalatom nincs!
-
opeter87
senior tag
válasz
Supremechi
üzenetére
Biztos van olyan laptop, ahol kimérték, hogy az X3 20%-ot hűtött, a költői kérdés az, hogy vajon a Te gépeden mérték ki ezt az értéket vagy egy teljesen más gépen?
-
Supremechi
csendes tag
válasz
opeter87
üzenetére
Tehát akkor ez csak marketing a leírásban:
"A Cooler Master NotPal X3 az X sorozatú laptop hűtők legújabb tagja. Aerodinamikus kialakítása, valamint 200mm -es ventilátora révén akár 20 százalékkal is képes csökkenteni a laptop hőmérsékletét, miközben a felhasználó tenyerét is hűvösen tartja."
Pedig az a 20% milyen szép is volna!

A hajszárítóm na az képes még többre is, mint 20%, mert terhelés alatt levitte 94 fokról 70 fokra a gpu-t...
Csak elég fárasztó ( és hangos!
) egy hajszárítót a lábam közt tartva játszani. -
opeter87
senior tag
válasz
Supremechi
üzenetére
Az X3 legnagyobb előnye hogy 17-es laptopokhoz is lehet használni, míg a CMC3-ra csak 15-ös "megy fel"
Szerintem nem ér/tud annyival többet, mint amennyivel drágább.
-
Supremechi
csendes tag
válasz
opeter87
üzenetére
Este le is tesztelem mennyivel lett "hűvösebb"!

Közben még egy gyors kérdés.
Ha a pénz nem számít, akkor CMC3 vs Cooler Master - Notepal X3?
Igaz négyszer annyiba kerül, de állítható a forgási sebesség, és lehet, hogy még pár fokot nyerek vele.Ha állításod szerint a CMC3 hűt terhelés alatt 2-5 fokot, akkor az X3 mire képes?
Tapasztalat?
-
opeter87
senior tag
válasz
Supremechi
üzenetére
Egy alapos takarítás és pasztázás is hozhat már akár 5-10 fokot is (sőt nekem volt olyan Dell gépem, amin 15 fokot hozott és sajnos kb. fél évente újra is kellett pasztáznom annyira melegedett)
A CMC3 ezekhez az értékekhez tehet még hozzá terhelés alatt 2-5 fokot, illetve alapjáraton is olyan olyan max 5 fokot.
Azaz szerintem CMC3 + takarítás után D3 alatt a GPU max 85 fokos lesz szerintem.
-
Supremechi
csendes tag
válasz
opeter87
üzenetére
a cpu-t még nem mértem, mert cpu-z nem mutatja, de ma ráugrok a hwinfo-val.
gpu-z-t használtam viszont, és Diablo 3 alatt 94 fokos volt. ( ezt már megírtam másik topicban is. )http://prohardver.hu/tema/notebook_vga_teszt_eredmenyek/friss.html
Ma kompresszorral kifújattuk rendesen, és még lesz egy pasztázás is a közeljövőben.
Szerintem a mai takarítás után is fog valamennyit visszaesni a hőfok ( reményeim szerint ), de azért már megrendeltem a cmc3-at, és délután el is hozom.
Akkor megnézem D3 alatt takarítás után mennyire melegszik fel 20 perc játék után, és cmc3-al is.
Az már fog adni egy képet, hogy mégis mennyit hűt rajta!
-
opeter87
senior tag
válasz
Supremechi
üzenetére
Most milyen adatok vannak terhelés alatt? CPU, dGPU, HDD?
Mikor volt utoljára rendesen kitakarítva a gép és újra pasztázva?
-
Supremechi
csendes tag
válasz
opeter87
üzenetére
Viszont ez a 700-as rpm nem karcsú?
Mert láttam ilyet is:
Cooler Master - Notepal NP I100 - R9-NBC-I1HK-GP ami 1200-on pörög, igaz csak 14 cm-es ventivel rendelkezik, és valószínűleg jóval hangosabb is.
Igazából az érdekelne, hogy a tapasztalatok alapján hány fokot tud hűteni a cmc3-as?
-
opeter87
senior tag
válasz
Supremechi
üzenetére
Igen az egyik legjobb ár/érték arányú hűtő a piacon. Az U3 most véleményem szerint felesleges lenne, mert nagy valószínűséggel nem tudnád kihasználni megfelelően a ventilátorok szabadon elhelyezését.
-
Supremechi
csendes tag
Pont erre a "lökésre" volt szükségem! Akkor meló után azonnal meg is veszem, és jóval olcsóbb, mint az U3.
Köszi!

-
opeter87
senior tag
válasz
Supremechi
üzenetére
Én nem vennék U3-at, mert a két lenti rácshoz szerintem nem lehetne oda tenni a ventiket, túl lent vannak (volt U3-am és tapasztaltam ilyet)
Szóval én egy olcsóbb nagy ventis hűtőt vennék, pl. Cooler Master CMC3 ha 15-ös géped van, ha 17-es akkor az nem jöhet szóba.
-
Supremechi
csendes tag
Kedves Opeter87!
Hozzád irányítottak, mint hűtés mesterhez!

Az alábbi laptophoz ( G580 i5 3230 gef 635M 2gb, 8gb ddr3 ) milyen hűtőlap lenne a legoptimálisabb?
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-04/15/492466_mczisvevf4itfnjt_foto_2.jpg
U3-as jó ehhez szerinted? Mert igazából 3 nyílás van rajta, és így oda tudnám helyezni a három ventillátort, de ettől a 3 kis szutyoktól nem jobb egy nagyobb 20-as? Igaz akkor nem célirányosan szállítja a levegőt, de mégis többet szállít. Mik a tapasztalatok, mivel tudnék nagyobb hűtést elérni? Mivel nem egy komoly laptop, ezért nem szeretnék több 10k-t költeni egy hűtőlapra. Tehát költségvetésbe max egy U3-as fér bele, az a plafon, de ha van jobb megoldás olcsóbban, az is jó lenne!

Előre is köszi!
-
opeter87
senior tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Jó választás, mert jó hűtő én azért ajánlottam a CMC3-at, mert azt hittem, hogy 15-ös géphez kell.
-
teratti
senior tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Igen, sajnos nem jó mert a dobozán is csak 15" van írva....

-
opeter87
senior tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Akkor nem jó

15,6-os a CMC3
-
-
teratti
senior tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Nekem ilyen van....Enermax Aeolus Premium
Gyönyörűen dolgozik tényleg le a kalappal de mint fentebb írtam a gépem (X550CC) sajnos elég burkolt így a batásfokát nem tudja kifejteni. Egy pár fokot vettem észre, nem 67 hanem 64 fokos a Dirt3 alatt. -
opeter87
senior tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Vedd a CMC3-at hidd el azzal jársz a legjobb, mind hűtést tekintve, mind anyagilag.
-
teratti
senior tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Nem tudom, nekem az a két kis ventis dolog nem nagyon jön be mert ahogy látom fixek. Ha már ilyen, lehetne tetszőlegesen helyezhető a pad alján ahova szükséges. Az U2 vagy az U3 ilyen szempontból jobb, de nem olcsó. Nekem egy 25 centis venti forgatja a levegőt ventiszabályzóval....
-
Elektrosokk
veterán
válasz
teratti
üzenetére
az a durva hogy a gép így ment már 6 hónapja, de microsoft technet fórumon azt írták hogy egy rossz bios verzió lehet a gépen és vezérli alul a hűtést. Én meg visszavettem a procit és most vittem el kipucoltatni a vasat.
egyik számtekboltos ismerősöm ezt ajánlja , de ez meg majdnem kétszer annyi. viszont elvileg bitang cucc, és a 20"-as verzió pont van is neki.
Neked miért nem vált be amit vettél?
-
teratti
senior tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Bassszus a Te géped még ahhoz képest nyitottabb is mint az enyém. Nem sok értelme van úgy vettem észre ebben a formájában a részemről, de Neked jó szolgálatot tehet egy CMC3-as is akár. Megvettem az Enermax-ot de pénzkidobás volt.
-
opeter87
senior tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Jó választás a 23LX, de ha csak átmeneti megoldásnak kell a hűtő, akkor én a Cooler Master CMC3-at venném, olcsóbb és ugyanolyan hatékony (sőt lehet erősebb is).
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
mondjuk egy ilyet gondoltam alá. szerintetek? vagy ez nem elég combos ?
-
opeter87
senior tag
Az U3 az egyik ha nem a legjobb hűtő a piacon, mert oda tudod tenni a ventiket ahova akarod/kell. Így ugyan a fajlagos levegőszállítási kapacitása (CFM) kevesebb, mint más hűtőknek.
De mivel közvetlenebbül jut el a hideg levegő oda ahova kell, így összességében mégis hatékonyabb hűtést tud végezni. -
174BPM
tag
Ebben igazad van. Egyre jobban kezdek az U3 felé húzni. Okos megoldás ez hogy bárhova rakhatom a ventiket. Arra lennék még kíváncsi, hogy mennyi levegőt mozgat meg a kis venti a nagyhoz képest.
Nem tudom hogy kell nézni az ilyet: Fan Airflow - 15.42 CFM
Valamihez jó lenne viszonyítani 
-
174BPM
tag
Sziasztok!
Valaki tudna esetleg véleményt írni Cooler Master U Stand-ről?
Egy Lenovo Y510p-hez szeretném megvenni.
Remélem jó választás.
Üdv.
-
wszj
csendes tag
Sziasztok,
milyen hűtőpadot ajánlotok packard bell easynote tk85-öshöz?
köszi -
tomee007007
addikt
válasz
daywalkerdv
üzenetére
Ez sajnos a leginkább melegedésre hajlamos típus, nekem is ilyen van....
Mennyire megy fel a maghőmérséklet játék közben? -
-
Toxy
aktív tag
Sziasztok.
Van egy Dell inspiron 17R 5737 notebookom. (17", i7-4500U,8870M) Ehhez szeretnék hűtőpadot.
Melyik a jobb választás: egy nagy ventis hűtő vagy mondjuk 3 kisebb ventis amit én szabályozok hova teszek. Én a 3 kis ventit gondolnám jobbnak, de gondoltam megkérdem itt hogy mi ajánlott ennél a gépnél.
Konkrétan a CoolerMaster U3 Plus-t néztem ki. Ez jó lenne gondolom a notebookhoz, ugye?
Ilyen az alja:

Köszi.
-
szabonagyur
félisten
válasz
opeter87
üzenetére
De az 55 terhelés nélküli érték! Simán fel tud ugrani 68-70-re vagy akár többre, főleg, hogy néha hobbi szerűen kap majd egy kis autocadet is, de csak ezért nem kel se asztali vagy jobb gép. Szóval ha a 68-70 lemenne a 60 körüli terhelés közben már jobb lenne szerinte, főleg ha 2-3 vagy több órát menne havi egyszer 70 fok körül. Sőt szerintem simán tud e felé is menni bár nem én használom. Meg amúgy sem lenne baj, ha normál használat közben hűvös lenne a gép, kevesebbet menne a hűtő és még halkabb lenne.
-
opeter87
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Egy megfelelő hűtő átlagos 4-10 fokot szokott hűteni egy gépen. Ez általában igaz a CPU, dGPU és HDD adatokra.
Konkrétan nálad ez azt jelenti, hogy tartósan 50 fok alá tudna menni.
Véleményem szerint viszont az 55fok CPU-nál nem olyan sok, hogy hűtő kéne.
-
opeter87
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi
Cooler Master U2 (Plus), U3 az ajánlott hűtők ehhez a géphez. -
westcoastog
veterán
-
stvnppp
senior tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Sajnos ennél a gépnél típushiba, hogy hanyagul csinálják meg a pasztázást, és emiatt hajlamos túlmelegedni. Nekem is olyan volt, hogy folyamatosan felmelegedett a CPU 82-82 fokra, aztán ilyenkor elkezdett throttlingolni, visszaveszi a teljesítményt, játék közben percenként pár másodpercre laggol. Alapjáraton (böngészés közben) is 50 fok fölött volt a CPU hőmérséklete, viszont újrapasztázás után el sem éri az 50-et, inkább a 40-hez közelít.
A laptopnak van saját topicja, itt olvashatsz a problémáról. Én elküldtem szervizbe a laptopot, garanciavesztés miatt nem igazán akartam megpiszkálni, megcsinálták, azóta ok. Van olyan a topicban, aki szétszedte, van hozzá hivatalos útmutató, de ha még van rajta garancia, akkor érdemes kihasználni.
A kókányolást én nem nagyon erőltetném, mert sokkal több szösz is jutna be a gépbe, másrészt a cpu-n szerintem nem sokat segítene. Kezdetnek kipróbálhatná takarólemez nélkül, hogy úgy túlmelegszik-e.
-
westcoastog
veterán
válasz
stvnppp
üzenetére
Most néztem, bontani kéne az egész gépet, de még nem szántam el magam rá, asztali pc-kkel foglalkozom, laptopot még nem bontottam szét, bár gondolom nagyon elrontani nem lehet.
Bontás menete hogy van? sorrendileg? Pasztázáshoz gondolom ki kéne szerelnem az alaplapot.
Mondtam haveromnak azt is vegyen ehhez a géphez egy új alsó takarólemezt, majd abba vágok én neki egy hatalmas nyílást, arra kap egy rácsot, úgy könnyebb lenne szellőztetni... -
stvnppp
senior tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Nekem olyan laptopom van, vettem alá egy notepal u3-at, annyit segít rajta, hogy cseréli alatta levegőt, így 2-3 fokot jelent, de azon a laptopon az újrapasztázás többet segít!
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
HP G6 gép alá milyen noti hűtőt ajánlanátok ami tényleg ér is valamit nem csak az áramot fogyasztja?
Árat nem szabok meg de azért a gép értékéből kiindulva szeretnék az ésszerűség keretein belül maradni. -
westcoastog
veterán
Üdv! Lenovo g580-hoz kéne valami hűtőpad, érdemes egyáltalán? 3 elég kicsi szellőzőnyílás van csak rajta...
Melegszik nagyon a gazdája szerint, majd mostanság fogom kipucolni. -
teratti
senior tag
-
opeter87
senior tag
válasz
teratti
üzenetére
Igen sajnos melegedni fog és egy hűtő sem tud ezen segíteni szerintem, mint mondtam én vennék egy CMC3-at és nyáron arra tenném, 2-3k-t megér és hátha hűt valamennyit.
Levenni nem nagyon javaslom a burkolatot, mert akkor pedig a kelleténél több por megy a gépbe, többször kell takarítani és lehet emiatt melegedni is fog.
-
mayafree
tag
Sziasztok!
Szeretnék ajánlást kérni hatékony hűtésre (akár ár/érték vagy teljesítmény szempontból)
Asus X51RL 15.6" laptophoz.
Kép:
Előre is köszönöm! Üdv. -
daywalkerdv
csendes tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Bocsánat nem láttam előbb a kommented, i7-es van benne, konkrétan: i7-2360 QM @2GHz
Miért, ez is számít egyébként? -
teratti
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe SSD magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Fury 15 G8 - i7-32GB-1TB
- HP Elitebook 845 G8 - Ryzen5/16GB/500GB
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, meg igy levegőt se kap a venti )

persze ezt nem ajánlom, csak saját felelősségre.

Ez relatív hogy halk egy hűtő vagy sem.Az enyémhez képest az U3 halk ami egy CM lapair.