- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolle128
csendes tag
Itt a nyár, és mint tudjuk hordozható kedvenceink, a laptopok nem a kiváló hűtésükről ismertek, úgyhogy elkezdtem gondolkozni mivel is javíthatnék a kicsikém magas hőmérséklet adatain.
Némi keresgélés után az alábbiak jöttek elő:1. Hűtőpad, ez magának a laptopnak az átmelegítésén segítene, de aránylag drágák (a másik opcióhoz képest) és a processzor hűtésébe nem igazán segítenek be úgy hallottam.
2. Hővezető paszta, ez olcsó és hatékony megoldásnak tűnik, úgy olvastam itt a collaboratory vezet, a nikkelezett réz készítményével, de olvastam már ennek a veszélyeiről is, ami a nehéz, csak részlegesen kivitelezhető leszedés és rövidzárlat lehetősége.várom az ezzel kapcsolatos tanácsokat, az ebben járatosabb felhasználóktól!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest