- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolle128
csendes tag
Itt a nyár, és mint tudjuk hordozható kedvenceink, a laptopok nem a kiváló hűtésükről ismertek, úgyhogy elkezdtem gondolkozni mivel is javíthatnék a kicsikém magas hőmérséklet adatain.
Némi keresgélés után az alábbiak jöttek elő:1. Hűtőpad, ez magának a laptopnak az átmelegítésén segítene, de aránylag drágák (a másik opcióhoz képest) és a processzor hűtésébe nem igazán segítenek be úgy hallottam.
2. Hővezető paszta, ez olcsó és hatékony megoldásnak tűnik, úgy olvastam itt a collaboratory vezet, a nikkelezett réz készítményével, de olvastam már ennek a veszélyeiről is, ami a nehéz, csak részlegesen kivitelezhető leszedés és rövidzárlat lehetősége.várom az ezzel kapcsolatos tanácsokat, az ebben járatosabb felhasználóktól!
Új hozzászólás Aktív témák
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest