- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-lader
tag
válasz
xcbiker #3907 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, nem is bizonygatni szeretném, csak tudom azt hogy néha 1 kép többet ér 1000 szónál, és hátha valaki aki hozzáértő meglát rajta valamit ami felett én elsiklottam, ami indokolja a hibajelenségeket. Amíg meg nem jön meg a billentyűzet addig csak a találgatás, és a hibakeresés marad
-
G-lader
tag
Újra szétszedtem, az egérgombok mikrokapcsolói hibátlanul működnek, a TP kábelében sincs szakadás, és egy csepp nem sok, de annyi folyadéknyom sincs a gépben, pedig a sör ugye ragadós nyomot hagy. Csináltam 1-2 képet is hogy lássátok mennyire szűz a kinézet
-
G-lader
tag
Uhhh, ez nem jó hír, csak azért reménykedtem mert a billentyűzeten van TP-t tiltó funkcióbillentyű is reméltem nem szoftveresen vannak összekapcsolva. Na mindegy, holnap kontaktspraly, meg megpróbálom kimérni a 2 mikrokapcsolót amik a jobb ill. bal egérgombot működtetik.
-
G-lader
tag
Billentyűzetből rendeltem másikat, de ez a tapipados dolog aggaszt picit, mert optikai nyoma nincs a hibának. Lehet hogy valami oknál fogva a billentyűzet hibája miatt nem megy most a tapipad, és ha a bill. OK lesz akkor működik, vagy rendeljem már most be a tapipadot is (blindre)?
Egyébként mikor letöröltem a synaptics drivert, azt a win újraindítása után automatikusan telepítette, azaz a hardvert a win felismeri.
-
G-lader
tag
Na akkor a tisztán látás kedvéért: Nem 1 liter sör "ömlött bele", csak nagyon kevés, és ellentétben az billentyűzeten látható ragacsos sörnyomokkal az alaplapon meg a billentyűzeten kívüli helyeken nyoma sincs folyadék nyomainak. USB-s billentyűzettel, plusz egérrel hibátlanul működik, szervizbe meg azért nem rohanok rögtön, mert itt nálunk nincs notebook laptop szerviz (pontosabban 1-et tudok a városban, de oda nem adnék be semmit).
-
G-lader
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Tegnap beleborult 1 kis sör az 1 hónapos Packard notebookomba, amit tegnap este észre sem vettem, csak ma. Mikor bekapcsoltam a notit a billentyűzeten valamelyik gomb folyamatosan adta a jelet, így kiöblítettem, kiszárítottam, de nem OK, nem működik. A másik gond a tapi pad, ami nem működik, sem az "egérgombok", pedig a tapipad talán 1 cseppet kapott, az egérdombok pedig ugye az alaplapra vannak integrálva, és folyadéknak semmi nyoma, szóval nem értem, hogy az miért nem megy.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- TV antenna és jelerősítés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest