- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0S
csendes tag
válasz
Dell XPS #13095 üzenetére
Na eljutottam addig, hogy tudtam vele ismét foglalkozni..
Ubuntu boot pendrive-ról először telepítés nélkül indítottam, miután belépett a rendszerbe, 30-40 másodperc után ugyanúgy leállt a gép.
Ezután lefutottatam egy memtestet, szerintem kétszer is, mert ment vagy 1.5 órát, no errors detected végszóval.
Ezután csatlakoztattam az SSD-t, feltettem rá a rendszert és most már kb 30-40 perce leállás nélkül megy a gép.Elképzelhető hogy a melegedés/kihűlés okoz valamit ami miatt hidegen folyamatosan újraindul, de bemelegedve "tökéletes"?
akkuval sajnos nem tudom tesztelni, mondhatni egész életében hálózatról volt használva (most is)
-
N0S
csendes tag
válasz
Dell XPS #13076 üzenetére
BIOS-ban nem kapcsol ki az eddigi tapasztalatok alapján. Nem ment azért órákig, de 10-15 percig teszteltem és nem kapcsolt ki.
Oprendszer jelenleg nincs egy partíción se, teljesen szűz rendszert szerettem volna, de hiába..
RAM / HDD / SSD meghajtókat többször kivettem, ellenőríztem, de visszarakás után ugyanazt tapasztalom minden egyes alkalommal. -
N0S
csendes tag
Sziasztok,
adott egy Acer Aspire 8930g laptop, kb 6-7 éves lehet..
Decemberben vásároltam egy asztali gépet, majd az addig használt laptopot félreraktam, azóta bekapcsolva sem volt. (előtte tökéletesen működött)
Viszont most elővettem, de meglepetésként ért, hogy bekapcsolás után random időközönként kikapcsol. Egy win telepítést nem bír ki, van hogy már egyből az elején, de megesett már, hogy szinte az utolsó pillanatokban kapcsolt ki..
Először a töltőre gyanakodtam, 100%-ban hálozatról volt használva. Új töltő vásárlás után ugyanúgy tapasztaltam a kikapcsolást..
Mi lehet az oka szerintetek? Javítható vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Formula-1
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Trollok komolyan
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest