Új hozzászólás Aktív témák
-
ParadoxH
aktív tag
válasz
teptep #21049 üzenetére
Köszönöm a választ! Hát ez elég komplikáltan hangzik. Az én tudásomat ez sajnos meghaladja, hogy megjavítsam. Irány a szervíz.
Egy kérdés a rutinos szervízelőkhöz: ezzel csak szakszervíz tud foglalkozni vagy szerintetek a napi szinten mobilokat szervizelő ismerősöm is meg fogja tudni oldani ha megmutatom a fenti linket? Csak mert hozzám a legközelebbi nagyváros és szervíz 150km-re van. Futárral pedig végső esetben küldeném csak.
-
ParadoxH
aktív tag
válasz
Pyttawrx #21048 üzenetére
Megtörtént. Ezeket próbáltam:
- Lecsatlakoztattam az akksit és úgy indítottam töltőről
- Kipróbáltam egy ugyanolyan 19.5V 45W-os eredeti hp töltőt
- Kiszedtem a memóriákat próbáltam azok nélkül és variálva is
- Hosszan nyomtam a bekapcsológombot akksi nélkül 1 percig, hogy merüljön az elem
Egyik sem segített
Bedugott állapotban ami történik akksi nélkül: Fehéren világít a bekapcsológomb 5-10 másodpercig. A töltésjelző led 8-at pislog és egy fehéret egyenletesen. . Az F5 (mute) és F11 (wifi) funkciógombok narancssárgán világítanak.
Le tudom még szűkíteni valahogy a kört komoly szakértői tudás nélkül azon kívül hogy csak találomra kicserélném az ismerősömnek benne az alaplapot? -
ParadoxH
aktív tag
Sziasztok!
Az milyen problémára utalhat ha egy HP Probook 430 G6 nem kapcsol be sem töltőn sem töltő nélkül?Az ismerősöm szerint a hiba a laptop lecsukása után jött elő.
A bekapcsológomb megnyomása után a töltőcsatlakozó melletti led pislog narancssárgán 8 hosszút és egy rövidet. Az F5 (mute) és F11 (wifi) funkciógombok narancssárgán világítanak. Ezek függetlenül attól, hogy be vannak dugva vagy nem. Egy kis idő után ha bedugva hagyom és megnyomom a bekapcsológombot fehéren világít a bekapcsológomb majd elalszik.
Amikor bedugom a töltést narancssárgán világít. A töltőt lemértem egy multiméterrel, tudja a 19.5V ot. Szétszedni még nem volt időm, hogy ránézzek az akksira. -
ParadoxH
aktív tag
Nem tudom a fenti hsz.-t módosítani, szóval itt írom, hogy megoldódott a probléma: meg volt lazulva a billentyűzet kábele.
-
ParadoxH
aktív tag
Sziasztok!
Egy haverom laptopjával lenne egy kis gond. Egy Asus FX505DU-AL031-ről van szó, bár a típus szerintem most másodlagos. Megadta magát a billentyűzet. Az előzményekről annyit, hogy tett bele ssd-t és utána pár napig ment simán. Aztán elment a billentyűzet. A led világítás működik, továbbá Windows alatt a funkcióbillentyűk szintén működnek. Biosban megy minden billentyű amikor írok jelszót az adminnak.
Amiket eddig próbáltam:* Töröltem és újratettem a bill. driverét
* Lecsekkoltam a keyboardtester.com -on a billentyűzetet
* USB-ről indítottam egy live ubuntu-t ahol szintén csak az Fn bill. működnekLehet, hogy a haver elbarmolt valamit az ssd berakás közben?
Köszönöm a segítséget és a türelmet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Mobilhasználat külföldön
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged