- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
válasz
lazagirl #1196 üzenetére
Szia!
Windows XP esetén:
"Sajátgép" -> "Vezérlőpult" ->ha kék a háttér, akkor -> "Dátum-, idő-, nyelvi és területi beállítások" -> "Területi és nyelvi beállítások" -> "Nyelvek" fül -> "Szövegbeviteli nyelvek és..." Részletek gomb -> "Alapértelmezett szövegbeviteli nyelv" értelemszerűen kiválasztani!
ha fehér a háttér, akkor -> "Területi és nyelvi beállítások" -> "Nyelvek" fül -> "Szövegbeviteli nyelvek és..." Részletek gomb -> "Alapértelmezett szövegbeviteli nyelv" értelemszerűen kiválasztani!
-
masterful87
senior tag
válasz
masterful87 #1181 üzenetére
Rossz helyen tettem fel a kérdésemet, vagy még senkinek nem kellett csatlakozót cseréltetnie a notebookján?
Fel
-
masterful87
senior tag
Sziasztok!
Van egy 2 és fél éves Fu-Si laposom, és meghalt a betáp csatlakozója!
Alaposan utánajártunk, és az adapter jó, minden okés, mindenképpen szakadt a dugó belseje, kontakt hibás...
Eddig nagyon csúnyán alápolcolva, feszítve töltött, de érintkezés keresés címszó alatti rángatás után már nem bírom töltésre bírni! Ez már a szervízbe vitel előtt történt közvetlenül!Tehát most szervízt keresek. Megfizethetőt!
Ma voltam a Gradon Kft-nél, a lényeg, hogy ez náluk 22k!
Tőlük tudom, hogy speciális dugóra van szükségem, olyanra ami nem a nyákon ül, hanem a nyákba van süllyesztve, ez 2-3 ezer Ft.Van még pár szervíz a listámon, de elsősorban a Ti véleményeteket szeretném kikérni, mint említettem legyen megfizethető, és az se baj ha nem kontárok!
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest