- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor 123
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP Spectre 13-4020ng típusú notim.
Raduhom a töltőt, de nem cilágít a töltést jelző led, továbbá el sem indul a gép.Tudtok segíteni, hogy mi lehet a hibája?
A töltő jó...Gábor
-
Gábor 123
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP Pavilion g7 notim. Hibásan vettem. Először semmire sem reagált (nem kapcsolt be, a ledek sem világítottak). Majd egy hard reset-el sikerült életet varázsolnom bele. Most már elindul, a ledek is világítanak, de kép nincs.
Próbáltam a win+B kombinacióval is elindítani. Akkor q capslock villogása bios gondot mutat (2 villogás majd szünet). Csináltam egy bios recovery flashdiscet de azzal indítva sem jött elő a kép (külső monitoron sem).Van tippetek, hogy mivel tudnám orvosolni a problémát?
Előre is köszönöm!
-
Gábor 123
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire V NITRO notim.
A hiba az, hogy a bekapcsolás után 10-20 másodperccel elkezd villogni a képernyő (addig minden ok). Néha ritkábban, néha pedig sűrűbben villog.Tud valaki segíteni, hogy mi lehet a probléma?
-
Gábor 123
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP Pavilion g7 notim. A hiba az, hogy nem kapcsol be. Töltés van, mert a visszajelző led világít.
Tudtok segíteni, hogy mi lehet a hiba?
Előre is köszönöm!
Gábor123
-
Gábor 123
csendes tag
válasz
Blue Thunder #16101 üzenetére
A töltő leadta a 19V-ot. 2 töltővel is próbáltam. Amúgy a gép megy (egy másik lenovoban feltöltöttem az akksit és visszaraktam a W520-ba).
-
Gábor 123
csendes tag
válasz
Blue Thunder #16096 üzenetére
Találkozott már ilyen hibajelenséggel és annak ez volt a hibája. Amúgy ezt nem nézte még senki.
Te mit mondanál? Reális ez a hiba?
Van itt olyan, aki ezt a hibaképet orvosolni tudná? Előre is köszönöm! -
Gábor 123
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo W520-as notim. A gond az, hogy nem veszi a töltést. Egy ismerősöm szerint töltő áramkör hibája van. Van itt olyan, aki tud ilyen hibát orvosolni?
Gábor
-
Gábor 123
csendes tag
Üdv!
Van egy Acer Aspire V3-771g notim (i7,16GB RAM).2 gondom van vele:
- a billentyűzeten 5-6 gomb nem mindig működik. Valamikor jó akár fél óráig is, majd megint nem... Ez mitől lehet? A gépbe utólag tettem HDD-t amire előre fel volt telepítve win10. Ez közrejátszhat?
- a másik gondom az az, hogy nayon melegszik a gép. A ventillátor mindig megy. Ez normális? Lehet valamit ellene tenni?U.i. használtan vettem a gépet és 1-2 napja hasznàlom csak.
Előre is köszönöm!
Gábor
-
Gábor 123
csendes tag
Üdv!
1 kis segítség kellene:
van egy laptopom ami működött tökéletesen. Kivettem belőle a vinyót, hogy kipróbáljak vele 1 másik notit, de miután visszaraktam az eredeti notiba, már nem indult el a gép.
ezt írta ki: PXE-E61: Media test failure, check cable
PXE-M0f: Exiting Intel PXE ROM.Nem tudod mi lehet a gond?? Kérlek segíts.
S.O.S
Előre is köszönöm!
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest