- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz
Gábor 123 #16550 üzenetére
Az mindegy hogy honnan vetted,papírok és számla nélkül is garanciáztatható a Dell és a HP.
Küld át privátba a sérial számot az aljáról és megnézem.
2015-ös a gép és ha szerencséd van év végi eladás akkor lehet garis.
Gariztattam én már olyan hibás hp elitbookot amit a lomisok Németországban a szemetes mellöl hoztak alaplap hibásan pedig volt még rajta 1 év gari. -
Blue Thunder
senior tag
válasz
Gábor 123 #16099 üzenetére
Pár hete volt egy lapos nálam...hibajelenség videonézés közben kikapcsolt....aztán semmire se reagált, töltést se vette fel.....
Legelőször ha van multimétered vagy ismidnek esetleg, akkor nézzétek meg hogy a táp leadja e a ráírt értéket ez olyan 19-20V körül lesz...ha nem megvan a hiba, ha leadja akkor mehettek szépen tovább..
A legegyszerűbb szépen szétszedni, van rajta pár mérési pont ami jelölve is van legtöbbnél itt is rámértek mindegyikre
Én konkrétan minden ponton megmértem és megkapta a kraftot...néztem memóriát is illetve a sata csatikat is minden okés volt...kapott egy uj pasztázást, kitakarítást, összeraktam és már ment is
Egyébként egyik leggyakoribb hiba a töltőcsatinál szokott jelentkezni, vagy a forrasztás szokta megadni magát de volt olyan is hogy a kis panel volt megrepedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401IU Gamer laptop
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB DDR5 RAM,512GBnVmeSSD
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest