- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehel22
tag
Sziasztok
Dell inspiron N7010 laptopnal a caps lock es num lock billentyuk furcsan viselkednek.Masodpercek eltelnek mire reagal ha lenyomom valamemlyiket.Mintha pillnatokig lefagyna. Van valakinek barmi otlete mitol lehet ez?
Vlaszokat elore is koszonom. -
-
lehel22
tag
Sziasztok
Dell inspiron 7010 laptopnal ( M480 i5Cpu, 4 GB RAM, 500GbHdd, Win7/64 ) blue screen jelentkezett az elmult 3 napban legalabb 4-5 alkalommal.
Teszteltem, memtest 86, HDD regenerator, Prime, AIDA 64stability, 3Dmark 11 ,de semmi eredmennyel. A felsoroltakat tobb oran keresztul futattam de egyik sem talalt hibat (memtest, HDD regenerator) valamint nem sikerult BSOD t eloidezni az Aida.,Prime, 3D mark programmal. A gep uj, frissen instalat operaciosrendszerrel.
A kilepes teljesen randomszeru van mikor siman netezes kozben tortenik,akadt amikor MS word, maskor filmnezes alatt lepett ki, legutobb valami egyszeru grafijkaju kis jateknal akadt ki.
A blue screen nevu program a (B)PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA caused by adress: ntoskrnl.exe+7fd00, caused by driver: ntoskrnl.exe"(/B) infot adja ki.
Van e valakinek barmilyen informacioja errol a jelensegrol ? Elore is koszonom a segitseget.Dell notebook topikban is rakerdeztem de nem erkezett valasz, ezert gonoltam megprobalom itt is.Ha problemam nem ide tartozik akkor elnezest kerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI CYBORG 15 A13V
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest