Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronam
addikt
válasz
tserrof77 #15205 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek. Nekem volt egy IdeaPad B590-em, és az nagyon rendben volt. Decemberben vettem egy IdeaPad 700-at, és annak meg problémás volt a kijelzője. Lecseréltem egy HP Omen-re, hát ez sem tökéletes, kicsit backlight bleedinges a kijelzője, de ez marad, mert minden más tekintetben tökéletesen megfelel. Itt olvastam amúgy az Y70 képernyőjéről, de volt még egy topik ami tele van ilyen, és ehhez hasonló problémákkal.
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Pénteken hozták meg az új laptopomat (HP Omen 15), és kisebb sárgás foltok vannak a kijelző alján, és csak fekete háttérnél látszik. Kicsit utánaolvasgattam, és azt írták, hogy "backlight bleeding", és IPS kijelzőknél ez gyakori hiba. Ez tényleg így van? Van erre bármi javítási lehetőség?
-
Ronam
addikt
GPU Temp-et most töltöttem le, ez 53 fokot ír, bár nem ismerem a programot, szóval nem vagyok benne biztos, hogy jó értéket mutat e. Van erre valami megfelelő program, ami tuti jó értékeket mutat? Liano chipsetes a gép, 2 videokártya van benne. Amúgy nem hinném, hogy ez lenne a gond. Volt, hogy játszottam MW3-al, Dirt3-al amikről köztudott, hogy szeretik fűteni a gépet
, de akkor sem volt fagyás. Windows-om amúgy teljesen rendben van, nem nagyon rakok szemetet a gépre.
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Van egy Asus K53TA-SX149D típusú laptopom. Januárban vásároltam, a mai napig semmi probléma nem volt vele. Ma viszont kétszer is teljesen meghalt. A kép kifagyott, a hifiből pár másodpercig furcsa zúgás jött. Nem játszottam a géppel, mostanában inkább csak munkára használom, így viszont dolgozni se fogok tudni, mivel elszáll minden amit csináltam egy pillanat alatt. Valaki tudja esetleg, hogy mitől lehet? Lehetséges, hogy a nagy meleg tesz be neki? Néztem Core Temp-et mennyit ír a proci-ra, 50 fok körül van. Ez meg szerintem nem olyan magas érték, hogy emiatt fagynia kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest