- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
Egyik se illik rá, csak egy beep van, de az bekapcsolás után olyan 15 mp-cel, és elvileg az a normális indítás jele.
Továbbra is lehet hallani a Windows hangot, ami az üdvözlő képernyő után jön, viszont a képernyő fekete, semmi villogás vagy halvány kép, csak a háttérvilágítás.
Mindenesetre holnap a saját gépemből kiveszem a 2 gigás RAM modult, és megpróbálom azzal is, hátha. -
koshmar
veterán
Benéztem (rosszul emlékeztem), T61-es Lenovo, és igazából nem tudom, hogy IGP van-e benne.
Sose néztem meg, a dedikált asszem egy 256-os Nvidia valami. Mit változtat ez a konkrét helyzeten?Köszi a tanácsokat, megpróbálom most őket!
szerk: meghajtogattam le-föl a kijelzőt, azt értem el vele, hogy most már háttérvilágítás sincs, teljesen korom sötét, viszont a gép ugyanúgy fut tovább, reagál pl. a bill. világítás bekapcsolására.
-
koshmar
veterán
Üdv!
Öcsémnek egy régi T400-as Thinkpadje van, és tegnap mikor bekapcsolta, nem volt adott képet.
A WIndows betölt rendesen, hallani lehet az üdvözlőhangot, a gép reagál is (pl. be lehet kapcsolni a billentyűzet világítását), viszont nincs kép, csak a monitor háttérvilágítása.Mennyire biztos, hogy ez GPU-hiba? (és akkor ugye chipset csere).
-
koshmar
veterán
válasz
pocokxx #13404 üzenetére
Szerintem ezt a Linuxos dolgot is meg fogom próbálni, egy ismerős ajánlotta már.
Igen, ez alkalommal formáztam is.
Nagyon-nagyon ritkán előfordult korábban, hogy ébresztés után 1-2 perc nem volt kép, DE UTÁNA IGEN. Szóval korábban sosem votl olyan, hogy altatásból forced shutdownt kellett csináljak.
Az M505-es Logitech egerem nano vevőegysége van bedugva állandóan- idestova 3,5 éve folyamatosan ott van, de mint mondtam, eddig a 15 millió alkalomból mindig visszatért alvásból normálisan. -
koshmar
veterán
Üdv!
4,5 éves Probook 4525s, Win7 Pro 64 bit, Samsung 840 EVO
Nem piszkáltam se hardveresen, se szoftveresen az utóbbi időben. Egyszer csak alvásból nem kelt fel rendesen, ment a venti, a LED-ek, de kép nem volt, csak háttérvilágítás magában. Aztán már betöltéskor is ezt csinálta.
Emiatt tegnap újratelepítettem FELESLEGESEN, ugyanezt csinálja, csak most már totál fekete a kép, háttérvilágítás sincs.
Reggel csak úgy hóbortból szétszedtem, kicseréltem a két RAM-modult, utána jól töltött be, altatni is lehetett, normális betöltött onnan, de most megint ezt csinálja.
Párszor előfrordult, hogy a fekete képet láttam 1-2 percen, aztán valahogy csak sikeresen betöltött.
Catalystot még az újratelepítés előtt frissítettem a legújabbra, nem segített.Teljesen véletlenszerű, lehet, hogy elsőre be fog tölteni, de pl. tegnap este 1 órán át próbálkoztam kb. 30-szor, és úgy sem lett jó. Állandóan kényszeríteni a leállítást és indítgatni mindkettőnknek rosszul esik.
Szerintem ez hardver probléma. Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- MacBook Pro 14" M1 Max/32GB/1TB/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4319
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest