Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
poross
csendes tag
Hi
Van egy EVESHAM elnevezesu egyepkent Arima W810-DCX notebook. Legalabb 5 eves de jo lenne hasznalni. Akksija kb 10 percet bir alapjaraton, azt viszont tokeletesen. Viszont ha radugom a toltot, akkor becsikozodik a kep es kb 8-10 mp mulva ossze is omlik a rendszer. Ha gyorsan lehuzom akkor kokadozik par masodpercet es egy frissitessel helyre jon. Probaltam egy masik -hasonlo adottsagokkal biro toltot is (HP) de a hibajelenseg ugyan az. Foldeles problemara gyanakodtam ezert bedugtam ugy is hogy nem kapott foldelest a tap -hiba ugyanugy jelentkezett. Mivel ez egy "garazsban" osszerakott gep ezert a gyartojat nem lehet elerni.
Talalkozott mar valaki ilyen problemaval? Irjatok legyszi ha van barmi tippetek, elore is koszi.
-
poross
csendes tag
Hello
Nekem volt nemreg ilyen hiba Acerrel. Kerdesemre mindenfelet mondtak a szakik de legtobb tipp: inverter es / vagy monitor volt. Szetszedtem lehuztam a monitorkabelt, adtam neki egy kis kontakttisztitot, visszadugtam, azota is hibatlan. Nem mondom hogy a tied is ilyen hiba de meg kellene probalni. Vigyazat! Ha nem vagy biztos a dolgodban inkabb kerj segitseget.
Remelem segitettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Macbook Pro 15" A1990 2019 32GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx