- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
orosziem81 #16775 üzenetére
Én is erre gondoltam, ezért rendeltem egy másik X9100-ast. De azzal se megy. Persze lehetséges, hogy egy halott példányt kaptam, ezt nem tudom tesztelni.
Sajnos nem ismerek olyan helyet ahol ilyen régi laptopot rentábilisan be lehetne vizsgáltatni valahol. Esetleg van javaslat? Már csak szakmailag is kiváncsi lennék hogy mi lehet a hiba. Mitől áll legy egyik napról a másikra, és miért csak egyik fajta procira válik allergiássá. Fura. -
Ixion77
addikt
válasz
zsolti_20 #16772 üzenetére
Nem, mert olyan szerencsétlen helyen van hogy ripityára kéne szedni a cseréhez a gépet. De az már rég nem működött se, amikor az X9100 először belekerült.
Ha működne az bios akku, akkor még talán érteném hogy miért hagyta abba a X9100-al való működést (mert valami elérhetetlen belső beállítás elcsesződött). De mivel nem működik CMOS battery, minden alapbeállításról indul, nem tud elmentődni semmi. Akkor meg miért ment ezzel a procival fél évig, és főképpen most meg miért nem? Abszolút nem értem... -
Ixion77
addikt
Acer 8930G laptop E6400 prociját cseréltem X9100-asra. Tökéletesen működött fél évig. Hajtva nem volt csak excelre és alapszintű webezésre volt használva, a ventije többnyire alapjáraton pörgött, nem melegedett túl. Egyik nap reggel aztán nem éledt fel többé: a bios se jelenik meg. Ha visszarakom a E6400-as procit, működik. Ha berakom az X9100-et, nem. Próbáltam egy másik X9100-at (kínai), azzal sem. Van valakinek ötlete hogy mi lehet a probléma?
(A bios akku évek óta nem működik benne, szóval minden indítás alap biosbeállításokkal történik.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ!!! Apple MacBook Air M2/16GB/256SSD/Fekete/Magyar
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- DELL Latitude 5520 i7 GARANCIÁLIS
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest