- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScrapUnit
aktív tag
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
raczger #9836 üzenetére
Az ő részéről en nem fair hozzáállás. Én eddig mindegyik gépemet zsoca929 kollégára bíztam, ő vállal garanciát a munkájára, ha pl. nem sikerül a reball, akkor nem kér a javításért semmit, ha vga chipet kell esetleg cserélni (volt rá példa), akkor erről tájékoztat időben árral együtt. Alaposan több 3D-s tesztprogrammal megnyúzza az adott gépet.
Akinél te csináltattad, kötelessége visszafizetni az összeg legalább 90%-át. Vissza kell küldeni a notit, vegye le a vga chipet és utalja vissza a pénzed, más esetben én jelezném itt a fórumon az illetékeseknek a megfelelő helyen.
-
ScrapUnit
aktív tag
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
Shirosaki910 #9826 üzenetére
Olcsó megoldás
-
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
Shirosaki910 #9820 üzenetére
Ha garanciális, nyugodtan vidd vissza. OS nemnagyon szokott megbolondulni. Ha van a gépen recovery partíció (legális oprendszer esetén), akkor ezt még esetleg el lehet játszani az adataid lementése után. 1 próbát megér, ha nem oldódik meg, akkor szervíz.
-
ScrapUnit
aktív tag
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
Gesta28 #9801 üzenetére
Ha a VGA annyira behalna, hogy LCD-n nem lenne kép, de pl. külső monitoron igen, akkor még betöltene a windows, ezért is látod másik gépről távoli asztallal! Azért tippelek a VGA-ra, mert ha hozzá való LCD-t+kábelt cseréltél, akkor nemnagyon marad más hibalehetőség. Inverter hiba miatt nem csúszik el, csíkoz be, vagy szemcséz a kép. A ramokat azért érdemes letesztelni, mert már láttam nem 1 olyan gépet, ami hasonló hibákat produkált és a ram volt a ludas. Nem azt mondom, hogy cseréld, hanem hogy először csak teszteld le.
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
Gesta28 #9799 üzenetére
Ha az inverter lenne rossz, akkor nem lenne háttérfény. VGA simán lehet hibás attól függetlenül, hogy végig van kép windows-ig, főleg ha lcd+kábel már cserélve lett és nem oldotta meg. Esetleg még a memória modulokra rá lehetne engedni egy memtest86+-t, sosem lehet tudni...
-
ScrapUnit
aktív tag
Milyen proci van a gépben? Gyakorlatilag megvan a hiba oka, túlmelegedik. Elsősorban a bordára tippelek, lehet, hogy nincs rendesen rögzítve a cpu-ra, vagy ha jól rajta van, akkor elgyengült/elszökött a hőcsőben lévő vezetőgáz és a borda csak a cpu közelében forró, a ventinyílásnál csak langyos levegő jön ki. Hiba ok lehet a fáradt hővezető paszta is.
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
sptkyle #9785 üzenetére
sptkyle: próbáltad az everest stress test+Furmark kombót? Javaslom ezeket engedd rá, mellé még mehetne a prime95 is+a coretemp, hogy lásd a hőfokokat. Ez így mehet kb. fél órán keresztül, notit megemelve, hogy jobban kapjon levegőt. Ha ezek alatt nem jelentkezik hiba, akkor érdemes lenne újratelepíteni a rendszert, mert lehet, hogy a win hal le egy hibás codec miatt. Igencsak extrém a hibajelenséged...
-
-
ScrapUnit
aktív tag
A ciripelés szerintem abnormál, nekem sem a HDX tápom, sem asszony DV5-ös 90W-os adaptere nem ad ki hallható hangot. Nagyon pici alapzaj ha a füledhez nyomod még elfogadható, mert azért van benne legalább 1A.
Én ki sem mérném, másik táppal próba, ha OK, akkor a mostani kötelezően a kukában landolna, vagy itt az aprón.
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
gyleves #9772 üzenetére
Ha mázlid van, akkor csak a töltő. Ki kell próbálni másik gyári HP töltővel, ha azzal megy, akkor nincs gond. A G62 lapja szeret egyébként elhalálozni a rossz töltők miatt, én azt mondom, ezzel a töltővel már ne nagyon kisérletezz. A 3 villanás a lemerült akku miatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest