Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
válasz
kreten67
üzenetére
Mindenképpen hardveres hibára gondolok, mert másik oprendszerrel is ugyanazt csinálja.
Esélyes lenne valamilyen részegység túlmelegedése, de mi a fene lehet az, amit egy standard videólejátszás túlmelegít, egy everest stresstest+játék+3d mark meg nem?
Ramon még végigfuttatok valami ellenőrzést, de ha az sem, akkor nincs több ötletem.Én skype-ot egyáltalán nem használok itthon, de majd valahogy igyekszem ezt is megnézni.
@Curian: Kattanó hangot az én tippem szerint a vinyó okozhatja, amikor parkoló pozícióba kerül az olvasófej. Ha ez nem egy előre tervezett művelet a gép számára, akkor okozhat crash-t.
Én első körben kivenném a vinyót, és bebootolnék egy live linuxról. (mondjuk pl.: ubuntu), és kipróbálnám, hogy a hiba fennáll-e még.Bár vinchester hiba esetén nem kellene, hogy a teljes gép leálljon, max kékhalál, de ez egy gyors, és "fájdalommentes" teszt, egy próbát megérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx