- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Egy óra, két rendszer
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szali
tag
Sziasztok!
Acer eMachines kb 2 éves (tipusszámot most nem tudok, nincs előttem a gép), AMD HD6xxx videokártya, 2gb ram.
probléma: a gép egyik pillanatról a másikra elkezdte azt csinálni, hogy bizonyos gombok egyáltalán nem működnek. Sajnos a hiba a billentyűzet nagy részét érinti, többek között pl. bal kurzor kivételével a többi kurzor halott. Próbáltam NumLockot bekapcsolva a numpadot kurzorként használni, de az se megy, viszont ha átkapcsolom a numlockot, akkor pl. a 8-ast "leüti" a gép BIOSban.
Ezt a jelenséget már BIOS-ban produkálja, a Win7 már be sem tölt, végtelen ciklusban ragadt az Indítási javítás, mivel a gombok, amelyekkel meg lehetne szakítani a műveletet, nem reagálnak...(indításkor a szöveges menüben sem lehet navigálni a le/fel kurzorok működésképtelensége miatt)
Haverom leírása szerint a géppel a fia játszott, mikor elkezdte a tüneteket produkálni a gép.
Külső billentyűzetet még nem tettem rá, de addig is kérném a segítségeteket, hátha látott már valaki ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5520 / i7-1185G7 /16gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest