- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
EyElEs?!
tag
Nem volt alkalmam neten vettem iponba
Nem tudom szerintem a billentyűzet kicsit fel van domborodva... De ez nem számít hibának egy laptop esetén? vagy nem értem... Ha elromlik a kijelző azt mondják majd hogy ott a 2 monitorkimenet ha a tácspad akkor meg ott van egy usb egér?
-
EyElEs?!
tag
Sziasztok! (próbálom rövidre fogni
)
Vettem egy ilyen laptopot és akadt vele egy kisebb problémám... Ahogy magammal vittem kiderült, hogy szállításkor a kijelzőhöz hozzáér a bill.... Sajnos nem tudtam 3 napon belül kicserélni mert vizsgáim voltak és nem volt 1 percem se. Felhívtam az ASUS szervízt azt mondták nem típushiba leadom és kicserélik. Ezután amikor lett egyy kis időm telefonáltam és bevittem a szervízbe (előtte telefonáltam azért).Ott egy fiatal lány elkezdte nekem magyarázni, hogy ez teljesen normális. Amikor mondtam, hogy 260ezres laptopon hordozás után nem lehet semmit csinálni csak ha előtte letörlöm akkor aztmondta, hogy erre az alkatrészre nem vonatkozik a garanciám, mivel ez típushiba a készüléknél. Mondtam neki, hogy jó nem zavar akkor tegyenek rá 2 db gumitappancsot és cseréljék ki a kijelzőt és nekem teljesen jó úgy is. Ekkor felált hozott egy zsepit és egy tisztítószert és letörölte a notim, hogy így máris jó és kijelentette, hogy nem raknak rá gumitappancsot és adott egy nagy fóliát (vagy nem tudom mi az), hogy rakjam közé és úgy szállítsam és akkor jó lesz majd minden.
Nem volt kedvem vitatkozni vele, nem volt olyan hangulatom. Ilyen esetben tényleg neki van igaza és nem csinálhatok semmit az "ultrahordozható csodavékony" laptoppal csak egy papírfecnivel közbe hordozhatom, vagy visszavihetem, hogy oldják meg?
Kösz a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Revolut
- Formula-1
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Futás, futópályák
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest