Hirdetés
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EyElEs?!
tag
Sziasztok! (próbálom rövidre fogni
)
Vettem egy ilyen laptopot és akadt vele egy kisebb problémám... Ahogy magammal vittem kiderült, hogy szállításkor a kijelzőhöz hozzáér a bill.... Sajnos nem tudtam 3 napon belül kicserélni mert vizsgáim voltak és nem volt 1 percem se. Felhívtam az ASUS szervízt azt mondták nem típushiba leadom és kicserélik. Ezután amikor lett egyy kis időm telefonáltam és bevittem a szervízbe (előtte telefonáltam azért).Ott egy fiatal lány elkezdte nekem magyarázni, hogy ez teljesen normális. Amikor mondtam, hogy 260ezres laptopon hordozás után nem lehet semmit csinálni csak ha előtte letörlöm akkor aztmondta, hogy erre az alkatrészre nem vonatkozik a garanciám, mivel ez típushiba a készüléknél. Mondtam neki, hogy jó nem zavar akkor tegyenek rá 2 db gumitappancsot és cseréljék ki a kijelzőt és nekem teljesen jó úgy is. Ekkor felált hozott egy zsepit és egy tisztítószert és letörölte a notim, hogy így máris jó és kijelentette, hogy nem raknak rá gumitappancsot és adott egy nagy fóliát (vagy nem tudom mi az), hogy rakjam közé és úgy szállítsam és akkor jó lesz majd minden.
Nem volt kedvem vitatkozni vele, nem volt olyan hangulatom. Ilyen esetben tényleg neki van igaza és nem csinálhatok semmit az "ultrahordozható csodavékony" laptoppal csak egy papírfecnivel közbe hordozhatom, vagy visszavihetem, hogy oldják meg?
Kösz a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Subaru topik
- Xbox Series X|S
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mobil flották
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Pyttawrx