- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibroo
aktív tag
Írok ide is hátha !?
Sziasztok kis segítség kellene van egy Lenovo Yoga 300-11IBY Laptop (ideapad) netbookom.Windows 10 Op. rendszerrel!Na most én ezt véletlenül mikor összeomlott és belassult és rengeteg ideget ettem tőle,letöröltem,
A probléma az vele,hogy egy belső samsung ssd van benne ami 32 Gb megpróbáltam visszaállítani de állandóan az e-mail kódomat kérte,amit kb,2,5 éve nem használtam így nem tudtam újratelepíteni sem!Ezért win8 telepítővel próbáltam de már nem engedi a rátelepítést!Mit tegyek? Rendeltem hozzá egy kábelt ami SATA HDD-t enged rá csatlakoztatni + egy 500Gb os Seagate Slim 7mm vastag winyót!?
Szerintetek menni fog a windows 8.1 telepítéssel?Válaszokat előre is köszönöm!
-
Tibroo
aktív tag
Lenovo Y50-70 Videokártya probléma!
Köszönöm az ötleteket mindenkinek!
Minden lehetséges variánst kipróbáltam,Takarítás,BIOS frissítés,Alaplap ki-beszerelés,(hátha valami csatlakozó mozdult ki rajta!)Pasztázás,Alaplapi elem csere,stb...
A vége az ennyi lett,mivel 2 db videokártya van benne,(Intel & Nvidia)és az Nvidia alkalmazásánál csinálta ezt,így átállítottam az Intelesre,a BIOS-ban,amivel gond nélkül elindul,akár 2 napi használatlanság után is!Ha játszani akarok akkor csak átállítom az Nvidiára,az Inteles indítás után,akkor viszont kifagyás nélkül szépen fut! -
Tibroo
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem,kb,1,5 éves a Lenovo y50-70 laptopom,12Gb RAM van benne corei7es proci,1Tb.os SSHD GTX960M VGA,eddig teljesen jól működött,ma bekapcsolom,és 3mp-ként újraindul és leáll,ha nem nyomom folyamatosan a power gombott ki sem tudom kapcsolni,mi lehet a baja? -
Tibroo
aktív tag
Sziasztok,
kis segítség kellene,van egy Acer 5720z laptopom,alaplapot kellet benne cserélni,viszont a régi alaplapban nem volt integrált videokártya hely,ebben viszont van,de nincs videokártyám hozzá meg amúgy sem kell,csak netezős gép!A kérdés az lenne,hogy hogyan tudom visszaállítani az integrált grafikus processzort,hogy legyen kép?Vagy mindenképpen kell külön videokártya bele? -
Tibroo
aktív tag
Köszi a választ,mindkettőtöknek!
tserrof77
MR!!
Hát itt külföldön ez a divat,cukor nélküli tea ivás!Most már ö is tudja mivel jár egy ilyen,délutáni nettezgetés!
Szerintem többé nem fog a gépnél teázgatni többet!
Alaplap csere lesz ebből! -
Tibroo
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem,mégpedig egy ismerősöm laptopjára (Packard bell Lj75,core i5 CPU,4GbDDR3) a billentyűzetre ráfolyt egy kevés tea cukor nélkül,majd pukkant egyet a gép,és onnantól se kép se hang!
Szétszedtem darabjaira,az alaplapon semmi égés nem látszik sehol,a tápját kimértem leadja a 19V-ot is,de mégsem lehet bekapcsolni,lehet valahol az alaplapon egy biztosíték esetleg vagy a Power mosfetek szálltak el?
Valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- Béta iOS-t használók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest