- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR!!
aktív tag
Nem minden gépnél indul el rögtön a ventillátor. Az én HP-men bekapcsolásnál teljesen felpörög majd szépen lelassul amennyire kell a hűtéshez akkor.
Nem lehet, hogy a ventillátorod van "megszorulva" ?? és folytja le az egész gépet ?! Ha hozzáférnél valahogy megnézhetnéd nem e szorul...
-
MR!!
aktív tag
Hali !
Elképzelhető valami kontakt hiba is.(szalagkábel, tápkábel). De inkább valami forrasztási pont lehet a bibis (ami ki van hegedve és "hidegbe" nagyobb az átmeneti ellenállása vagy mi kondi, táp ic van kissé megfáradva). Lehet vmi zárlat is ami okozza ezt, letestel pl vhol..
Ha nem pörög se a HDD se a ventillátor és a kijelző se indul nyilván nincs neki elég táp.
Szervizbe volt, de vajon mennyire vizsgálták meg ? Szétszedték-e ?...
Próbáld meg:
- táp kábelt kihúzni , akksit kivenni majd a bekapcsoló gombot nyomva tartani 45 mp ig. (reset)
- ezután táp kábel visszadug és próbáld meg beindítani, ha nem megy akkor tedd még bele az akksit is vissza. -
Tamy
senior tag
Érdekes fejlemények történtek:
Lehúztam a winyót, bebootoltam lemezmeghajtóról, de elfelejtettem betenni a lemezt előtte, aztán kiírta a szokásos dumát, hogy nem tud bootolni, a folytatáshoz nyomjak meg egy gombot... Telepítő cd berak, gomb megnyom, aztán megint ugyanaz a hibaüzi. Gép újraindít, bebootlok cd-ről, de megint semmi. Kipróbáltam, hogy beleteszek egy garantáltan jó (szinte új) üres winyót, akkor elindul-e a telepítő, de megint csak az a bizonyos hibaüzi. Szerencsére a winyó satás, rádugtam a saját gépemre, Hard Disk Sentinel szerint minden rendben vele, egyszer volt rajta valami hibaellenőrzés, de nem talált semmit. Így hát még az íróra kezdtem el gyanakodni, bár a Win-nek a winyóról be kellett volna jöjjön. Már elkezdtem kotorászni a kacatjaim között, hogy valahogy rádugjam usb-re az ide-s DVD olvasót, közben persze a winyót visszaraktam a laptopba. Aztán valamiért mégis bekapcsoltam még mielőtt az író projektet összehoztam volna, és láss csodát Win elsőre kapásból betölt a winyóról.
Ki érti ezt??? Csak arra tudok gondolni, hogy valami kontakthiba volt a winyónál, de olyan masszívan rajt volt... Remélem most már kibírja míg újratelepítemMindenesetre leizzadtam rendesen mit szól majd a tulaj, ha közlöm vele, hogy volt egy laptopja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest