- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm megkért, hogy rakjam rendbe a laptopját (Asus F5M), mivel tele van szeméttel meg vírussal. Miután már a sajátgépet (meg mást sem) engedett megnyitni, hogy átnézzem a beállításait, illetve lementsem ami kellhet a C-ről, gondoltam újraindítom csökkentett módban.
Az újraindulás megvolt, Asus felirat megjelenik, de onnantól semerre tovább. Rádugtam egy külső monitort is, de ugyanaz. Nem kapcsolja ki, tehát küld neki jelet, világít is, de tök fekete, még csak egy kurzor sem villog. Biosba be tudok lépni, illetve ha bootolásnál nyomom az Esc-et, bejön a boot választó menü, de hiába választom ki a lemezmeghajtót (benne mondjuk egy Windows telepítővel) innentől fogva nem látok semmit a kijelző(k)ön, csak a már említett feketeség. A lemez egy darabig hallhatóan pörög, illetve a felső sorban lévő gombokkal ki/be tudom kapcsolni a kijelzőt, illetve a külső monitort, továbbá a fényerő változtatására is reagál. Biosban már minden ide vonatkozó dolgot állítgattam, próbáltam visszarakni az alapbeállításra is (bár a beállítások jók, eleve működött a Win újraindítás előtt). Mi lehet a gond? Videókártya? Esetleg csak túlmelegedett? Ezt nem hinném (épp csak pár percet ment), de nemsokára kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sweet.tv - internetes TV
- Linux Mint
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14 M3 Pro Chip 18Gb/512Gb
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx