Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Érdekes fejlemények történtek:
Lehúztam a winyót, bebootoltam lemezmeghajtóról, de elfelejtettem betenni a lemezt előtte, aztán kiírta a szokásos dumát, hogy nem tud bootolni, a folytatáshoz nyomjak meg egy gombot... Telepítő cd berak, gomb megnyom, aztán megint ugyanaz a hibaüzi. Gép újraindít, bebootlok cd-ről, de megint semmi. Kipróbáltam, hogy beleteszek egy garantáltan jó (szinte új) üres winyót, akkor elindul-e a telepítő, de megint csak az a bizonyos hibaüzi. Szerencsére a winyó satás, rádugtam a saját gépemre, Hard Disk Sentinel szerint minden rendben vele, egyszer volt rajta valami hibaellenőrzés, de nem talált semmit. Így hát még az íróra kezdtem el gyanakodni, bár a Win-nek a winyóról be kellett volna jöjjön. Már elkezdtem kotorászni a kacatjaim között, hogy valahogy rádugjam usb-re az ide-s DVD olvasót, közben persze a winyót visszaraktam a laptopba. Aztán valamiért mégis bekapcsoltam még mielőtt az író projektet összehoztam volna, és láss csodát Win elsőre kapásból betölt a winyóról.
Ki érti ezt??? Csak arra tudok gondolni, hogy valami kontakthiba volt a winyónál, de olyan masszívan rajt volt... Remélem most már kibírja míg újratelepítemMindenesetre leizzadtam rendesen mit szól majd a tulaj, ha közlöm vele, hogy volt egy laptopja
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest