- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendegúz_50
tag
-
Bendegúz_50
tag
Szia!
Véleményem szerint a leírtakból arra lehet következtetni, hogy összetett a problémád
1. Valószínű, hogy nem kielégítő a proci hűtésed (koszos a venti vagy kontakthibás a csatija ezért amikor gondolja éppen leáll...vagy a szabályzó hőelem hibás)
2. Ezeken kívül vagy rossz esetben az említettek egyikével másikával párban van egy boot vírusod. Én már jártam így. A vírusgyanú esetében floppyról kell formattálni és utána lemezről feltolni az xp-t!
3. Táphiba
Hirtelen ezek jutottak az eszembe, nem ártana először egy DOS-os formatt neki
Majd írj mire jutottál
-
sssent
senior tag
Szerintem ki van csukva, hogy a downclockinggal kinyírtad volna a cpu-t, és elvileg a túlmelegedés ellen is védve vannak (legalábbis intelnél ez már rég így van). Viszont egy rossz lapban ki tudja milyen ménkű szaladgálhat arra, amerre nem kéne. Talán ez tett be a procinak is.
-
danielmcload
csendes tag
Korábabn egy Albacomp D22ES gépet használtam (ez egy 2003-as vételű gép) és ahhoz képest jelentősen meleg. A bőrt nem égeti le a kezemről, de nem éppen kézmeleg. Nagyon kényelmetlen, zavaró így a használata, és a család szerint - akik nem értenek a gépekhez - az egészségemnek se tesz jót, ha hosszú távon ilyen meleg gépet használok. Most, hogy hány fok, azt nem tudom megmondani, de jóval melegebb, mint ami kellemes lenne. Mint egy forró tea, vagy sült hús...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest