Hirdetés
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendegúz_50
tag
-
Bendegúz_50
tag
Szia!
Véleményem szerint a leírtakból arra lehet következtetni, hogy összetett a problémád

1. Valószínű, hogy nem kielégítő a proci hűtésed (koszos a venti vagy kontakthibás a csatija ezért amikor gondolja éppen leáll...vagy a szabályzó hőelem hibás)
2. Ezeken kívül vagy rossz esetben az említettek egyikével másikával párban van egy boot vírusod. Én már jártam így. A vírusgyanú esetében floppyról kell formattálni és utána lemezről feltolni az xp-t!
3. Táphiba
Hirtelen ezek jutottak az eszembe, nem ártana először egy DOS-os formatt neki

Majd írj mire jutottál

-
sssent
senior tag
Szerintem ki van csukva, hogy a downclockinggal kinyírtad volna a cpu-t, és elvileg a túlmelegedés ellen is védve vannak (legalábbis intelnél ez már rég így van). Viszont egy rossz lapban ki tudja milyen ménkű szaladgálhat arra, amerre nem kéne. Talán ez tett be a procinak is.
-
danielmcload
csendes tag
Korábabn egy Albacomp D22ES gépet használtam (ez egy 2003-as vételű gép) és ahhoz képest jelentősen meleg. A bőrt nem égeti le a kezemről, de nem éppen kézmeleg. Nagyon kényelmetlen, zavaró így a használata, és a család szerint - akik nem értenek a gépekhez - az egészségemnek se tesz jót, ha hosszú távon ilyen meleg gépet használok. Most, hogy hány fok, azt nem tudom megmondani, de jóval melegebb, mint ami kellemes lenne. Mint egy forró tea, vagy sült hús...

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook 15 G6, I7-9850H CPU, 32GB,1024GB SSD, Nvidia Quadro T2000, 15.6" FHD IPS, WIN11 Pro
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Jackson elektromos gitár
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de ha garis a géped legjobb vissza vinni....legjobb????...ebben azért nem vagyok biztos...mindenesetre ha visszaviszed attól nem megy el a gar, ha Te nyúlsz bele vagy bár ki attól igen.

Pyttawrx