- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem lesz iPhone 19
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
syC
addikt
Miután a szervíz az 50k-s alaplap árat közölte, gondoltam magamban: összerakom a lomot, legyen legalább egyben a szemétkupac. Azért mégiscsak mindent kipucoltam, kifújtam, hűtést újrapasztáztam, padokat megigazgattam, összeraktam, majd jött a csoda: megy!
Mondtam is a tulajának, hogy ezentúl beszélgessen a gépéhez.
-
Dell XPS
veterán
Jó lett volna lecserélni (időben) a_gyári_padokat, mert jelentős szerepük van a hűtésben. Termelődik hő gazdagon a notiban (AMD komponensek), így kiszáradnak, elveszítik hőátadó tulajdonságukat. A sok meleg megteszi hatását, rideggé válnak az anyagok, érintkezési problémák jelennek meg az alaplapon (BGA).
Természetesen sok olyan laptop van ahol gyárilag alultervezett a hűtés, így bármit teszel, pár múlva boritékolható a hibajelenség.
-
Dell XPS
veterán
Szerintem is alaplap hiba (északi híd); nem érzékeli "megfelelően" a processzort és ezért jelzi be a hibakódot. Ez nagyon gyakori hibajelenség a szériánál, ettől függetlenül szívesen leküldöm a hirdetett processzort (amit kértél !), de nem fogja orvosolni a problémát. Sajnos.
-
Muerte
addikt
Szerintem arra kb.1% az esély hogy a cpu rossz,de meg lehet próbálni egy másikkal azért ha valaki tud kölcsön adni annyi időre egyet,venni így látatlanból másikat szerintem rossz döntés lenne.Na de várjál először is milyen proci van benne?A vga csak az integrált HD vagy valami ATI is van a lapon?mert ha nincs akkor természetesen csak a proci lehet a ludas,azon belül is a saját grafikus processzora.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- hp omen 15
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- XPS 17 9720 17" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő