Új hozzászólás Aktív témák
-
syC
addikt
Miután a szervíz az 50k-s alaplap árat közölte, gondoltam magamban: összerakom a lomot, legyen legalább egyben a szemétkupac. Azért mégiscsak mindent kipucoltam, kifújtam, hűtést újrapasztáztam, padokat megigazgattam, összeraktam, majd jött a csoda: megy!
Mondtam is a tulajának, hogy ezentúl beszélgessen a gépéhez.
-
Dell XPS
veterán
Jó lett volna lecserélni (időben) a_gyári_padokat, mert jelentős szerepük van a hűtésben. Termelődik hő gazdagon a notiban (AMD komponensek), így kiszáradnak, elveszítik hőátadó tulajdonságukat. A sok meleg megteszi hatását, rideggé válnak az anyagok, érintkezési problémák jelennek meg az alaplapon (BGA).
Természetesen sok olyan laptop van ahol gyárilag alultervezett a hűtés, így bármit teszel, pár múlva boritékolható a hibajelenség.
-
Dell XPS
veterán
Szerintem is alaplap hiba (északi híd); nem érzékeli "megfelelően" a processzort és ezért jelzi be a hibakódot. Ez nagyon gyakori hibajelenség a szériánál, ettől függetlenül szívesen leküldöm a hirdetett processzort (amit kértél !), de nem fogja orvosolni a problémát. Sajnos.
-
Muerte
addikt
Szerintem arra kb.1% az esély hogy a cpu rossz,de meg lehet próbálni egy másikkal azért ha valaki tud kölcsön adni annyi időre egyet,venni így látatlanból másikat szerintem rossz döntés lenne.Na de várjál először is milyen proci van benne?A vga csak az integrált HD vagy valami ATI is van a lapon?mert ha nincs akkor természetesen csak a proci lehet a ludas,azon belül is a saját grafikus processzora.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- 8 gen i3 TERRA MOBILE 1715, 17.3" FHD
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 VGA,16-64GB RAM/512-1,5TB SSD
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest