- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
syC
addikt
Miután a szervíz az 50k-s alaplap árat közölte, gondoltam magamban: összerakom a lomot, legyen legalább egyben a szemétkupac. Azért mégiscsak mindent kipucoltam, kifújtam, hűtést újrapasztáztam, padokat megigazgattam, összeraktam, majd jött a csoda: megy!
Mondtam is a tulajának, hogy ezentúl beszélgessen a gépéhez.
-
Dell XPS
veterán
Jó lett volna lecserélni (időben) a_gyári_padokat, mert jelentős szerepük van a hűtésben. Termelődik hő gazdagon a notiban (AMD komponensek), így kiszáradnak, elveszítik hőátadó tulajdonságukat. A sok meleg megteszi hatását, rideggé válnak az anyagok, érintkezési problémák jelennek meg az alaplapon (BGA).
Természetesen sok olyan laptop van ahol gyárilag alultervezett a hűtés, így bármit teszel, pár múlva boritékolható a hibajelenség.
-
Dell XPS
veterán
Szerintem is alaplap hiba (északi híd); nem érzékeli "megfelelően" a processzort és ezért jelzi be a hibakódot. Ez nagyon gyakori hibajelenség a szériánál, ettől függetlenül szívesen leküldöm a hirdetett processzort (amit kértél !), de nem fogja orvosolni a problémát. Sajnos.
-
Muerte
addikt
Szerintem arra kb.1% az esély hogy a cpu rossz,de meg lehet próbálni egy másikkal azért ha valaki tud kölcsön adni annyi időre egyet,venni így látatlanból másikat szerintem rossz döntés lenne.Na de várjál először is milyen proci van benne?A vga csak az integrált HD vagy valami ATI is van a lapon?mert ha nincs akkor természetesen csak a proci lehet a ludas,azon belül is a saját grafikus processzora.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- World of Tanks - MMO
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Synology NAS
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- HP Victus 16 garanciás gamer laptop
- Lenovo Legion 5 15ACH6 (82JW006EHV) Gamer laptop
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptop, Ryzen 7 7735HS, RTX 3050 6GB, szép állapotban
- Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest