- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
válasz
Aldo Novares #9274 üzenetére
Ha tényleg ez volt a baja, akkor szerencsépd volt
Azért nézd meg időnként kézzel, mennyire érzed melegnek.
-
Impressa
őstag
válasz
Aldo Novares #9272 üzenetére
Érdekes, amit írsz, maradjon is így.
-
Impressa
őstag
válasz
Aldo Novares #9218 üzenetére
Kb. 3-4 napig szoktak a gépek ott lenni. Nekem kedden vitték, és pénteken hozták. De többen is hasonló időtartamról írtak.
-
Impressa
őstag
válasz
Aldo Novares #9216 üzenetére
Jah Lenovo. Akkor felhívod a supportot, felveszik az adataidat, és ki fognak küldeni egy futárt (UPS) a gépért, a megbeszélt időpontban.
Semmilyen papírt ne tegyél bele a dobozba. Ha a saját dobozával küldöd el, akkor azt nem kapod vissza. Én másik biztonságosabb dobozba csomagoltam. Lenovo-ék minden esetben formázzák a HDD-t.
A szállítási költség nem téged fog terhelni, ezt a Lenovo fizeti, mivel csak Lengyelországban van szervize. -
Impressa
őstag
válasz
Aldo Novares #9214 üzenetére
Max. úti költséged lehet. Beviszed a számlamásolattal és a garanciapapírral együtt a vasat, és majd várod, hogy értesítsenek. Inkább ne említsed meg, hogy a ramokat cserélgetted. Mind két RAM-ot a géppel együtt vetted? milyen márka?
-
Impressa
őstag
válasz
Aldo Novares #9212 üzenetére
Igen, ezt garanciában meg fogják csinálni, alaplap csere lesz. Szóval a fontos adatokat mentsd le gépedről a biztonság kedvéért.
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz
Aldo Novares #9211 üzenetére
Bocsi a dupla posztért
De szinte 100% hogy a slot a hibás, mert most beraktam mind2-t és csak az egyiket érzékeli , viszont ha mindkettőt érzékeli , kékhalált kapok, és ha a jó slotba van benne valamelyik ram, akkor nincs semmi gond. Szóval ez gariztatás lesz ?
-
Impressa
őstag
válasz
Aldo Novares #9209 üzenetére
Akkor holnap, ezzel a működő rammal, a másik slot-ban próba. Ha ott sem lesz vele gond, akkor továbbra is a jelenleg nem használt RAM rossz. Érdemes lenne Aidával, vagy HWiNFO-val mérni hőmérsékletet is mérni. A HWiNFO jobb lenne, mert azzal tudsz loggol-ni játék alatt is, így pontosabb értékeket mutatva.
-
Impressa
őstag
válasz
Aldo Novares #9206 üzenetére
Szóval neked mindkettő RAM forró volt, mindezt alapterhelésen produkálva. Nem gondolnám, hogy egyszerre tönkre megy két RAM, lehet túl nagy feszültséget kapnak az alaplapról, ami nem jó. Ha laphiba, akkor sajnos szerviz, mást nem tudsz csinálni vele.
-
Impressa
őstag
válasz
Aldo Novares #9181 üzenetére
RAM-ból 2x2 van benne? ha igen, akkor érdemes lenne felváltva kipróbálni őket, úgy hogyan működik a géped.
Mind két slot-ban egyesével kipróbálva. -
Impressa
őstag
válasz
Aldo Novares #9179 üzenetére
Szia!
Ez nem gondolnám, hog win 7 hiba lenne.
Nekem több driver gondom is volt, mégsem volt soha kékhalál. Láttam, korábban azt írtad, hogy nagyon melegszik a géped. HWiFO 64, ezzel tudnád loggolni a hőmérsékleteket játék közben is. Alapjáraton mennyi a CPU, GPU hőmérséklete? memtest86+ lefuttatása legalább 2-szer -
Aldo Novares
aktív tag
válasz
Aldo Novares #9133 üzenetére
Sikerült megint javítanom és most betöltött a Windows, kaptam is egy kékhalált. Ezt írta ki: SYSTEM SERVICE EXCEPTION
szerk: bocsi a dupla postért
-
Impressa
őstag
válasz
Aldo Novares #9121 üzenetére
Szia!
A kérdésedet, a Windows 7 topic-ban kellen feltenned, mert ez nem hardver, hanem szoftver hiba.
Szinte ugrani fognak a kérdésedre -
TommyNagz
senior tag
válasz
Aldo Novares #9111 üzenetére
Én okádani tudok ezektől a rohadt laptophűtő padoktól. Ha olyan a gép, hogy szükség van rá, akkor ki is vághatod a francba az egészet. Az én G570-esem is piszok mód melegszik, lásd picit fentebb. Ha még garos a géped, akkor vedd fel a kapcsolatota support-tal. Ha már nem, akkor kend újra a hűtőt, én is ezt tervezem. Vannak nagyon jó ezüst tartalmú paszták, amik nagyon jól vezetik a hőt. Leszeded az eredetit ami rajta van, és egy papírvékony rétegben felviszel az új pasztából egy keveset. Tuti jobb lesz utána. Engem kiborít, hogy folyton megy a venti maxon. Én a garancia elvesztésétől félek csak, amúgy már rég megcsináltam volna...A billentyűzeted nem lötyög? Nekem igen, a Delete gomb környékén. Rohadt idegesítő. Faterom G580-asán ugyanez....azért ez kicsit kiborító, nem? Nagyon rosszakat olvastam a Lenovók hűtéséről. A pasztából vagy nagyon sokat raknak rá, vagy semmit...ezt is nekünk kell megoldani.
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Aldo Novares #9109 üzenetére
Ramot teszteld le, bar a melegedes sem kizart. Everest-tel tudod figyelni a homersekleteket. Virusirtonak meg Avast. Nagyon jo, es eg evig ingyenes.
Imprrssa: ha nem vitte meg el a futar a gepet, akkor ma este megkapja a cetlit mindenkepp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch
- iPhone-t használók OFF topikja
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus Tuf Gamer laptop makulátlan állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest