- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aldo Novares
aktív tag
Na megjavultak a ramjaim, újratelepítés után és laptop hűtővel mennek rendesen mostmár pár napja
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz
Aldo Novares #9211 üzenetére
Bocsi a dupla posztért
De szinte 100% hogy a slot a hibás, mert most beraktam mind2-t és csak az egyiket érzékeli , viszont ha mindkettőt érzékeli , kékhalált kapok, és ha a jó slotba van benne valamelyik ram, akkor nincs semmi gond. Szóval ez gariztatás lesz ?
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz
Impressa #9207 üzenetére
Hali
Ma csak az egyik ram volt benne a lap-ban, próbálgattam , cserélgettem, és amelyik most van benne, az eddig elég jól működik, mert 1x sem kaptam kékhalált, lehet hogy a foglalattal van baj, de lehet hogy a másik rammal, ezt holnap tudom elmondani, ja és most játék közbe sem melegszik annyira a gép, sőt, elég csendes és hideg a ventinél ha megfogom, annyi a baj h néha fps laggjaim vannak.
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz
stratova #9200 üzenetére
Hali
Lenovo G sorozatú laptopokba milyen RAM-ok vannak ? Mert van egy G565-öm és Samsung ramokat találtam benne, szinte biztos vagyok benne hogy a RAM okozza a kék halálokat. Most kipróbáltam hogy megcserélem őket , egy 20-25 percig gyorsabb volt a gép mint eddig , aztán egy kékhalált kaptam. Most egyiket kivettem , hátha így megtudom melyik a rossz, mert miután kékhalált kapok , csak az egyik 2 Gb-os ramot érzékeli a lap. Mikor kivettem a RAM-ot, azt vettem észre , hogy tűz forró, ez is okozhatja akár ? Túl melegedés ? Holnap pasztázom újra a hűtőt és a VGA-t, mit tudok a RAM-okkal kezdeni ?
-
Aldo Novares
aktív tag
Hali
Visszaolvastam kicsit a hsz-eket , és miért van mindenkinek a kék-halállal gondja ? És miért nincs ép eszű válasz erre ? Ez lehetséges a Win7 egyik hibája ? Nem nagyon vagyok jártas ezekben a témákban, csak azért kérdem.
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz
Aldo Novares #9133 üzenetére
Sikerült megint javítanom és most betöltött a Windows, kaptam is egy kékhalált. Ezt írta ki: SYSTEM SERVICE EXCEPTION
szerk: bocsi a dupla postért
-
Aldo Novares
aktív tag
Hali
Nemrég írtam h a kék halállal van gondom. Azóta nem jött rendbe a gép, még most is csinálja. Csináltam a gépen egy javítást, lefutattam memória tesztet, hdd sentinellel megnéztem a vinyot, semmi hibát nem írt ki, most volt egy kékhalál , reggel óta kb. a 4. és azóta nem tölt be a Windows még csökkentett módba se. A kékhalálnál ezt a hibát írta: BUGCODE USB DRIVER és PAGE FAULT NONPAGED. Ezeket tudtam kiolvasni. Valakinek van valami tanácsa mitévő legyek ? Letoroltem pár újonnan feltett progit , de ez sem segít.
-
Aldo Novares
aktív tag
Hali
Lenne egy kis gondom a videó lejátszóval , szóval ha neten szeretnék nézni egy videót, akár youtuben vagy akárhol , nem tudom megnézni, és nem írja ki hogy kéne valamelyik Flash Player. Feltettem a legújabbat , egyel régebbit, de egyikkel sem működik, csak fekete kép van a videó helyén. Valakinek volt már ilyen gondja ?
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz
TommyNagz #9112 üzenetére
Hú, hát akkor nem vagy ezzel egyedül , engem is kiborít , hogy netezés közben , energia takarékos módba is pörög a venti . Igaz , hangja nincs, de 15 percenként odanyúlok , és azt veszem észre h nagyon meleg. Van még fél év gari rá , lehet hogy az lesz , de félek hogy ott is csak tojnának rá . Amúgy akármire teszem a lapit melegedik ? Mert most egy normális asztalon van , de próbáltam úgy is hogy egy kicsit ( 3-4 cm max. ) lelóg azt asztalról a ventinél , de nem segít sokat.
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz
TommyNagz #9110 üzenetére
Hali
Leteszteltem , nem talált hibát a ramokban , a hdd is 100 %-os , 41 °C -on megy , ez gondolom nem sok még , egy gondom van , hogy alapjáratban melegszik a gép , és játéknál ha nem is nagy grafon , de akkor is, az eladó egy hűtőt ajánlott hozzá , lehet bekéne szereznem ? Lenovo g565-ről van szó.
-
Aldo Novares
aktív tag
Hali
2 hete vettem egy Lenovo Essential G565-t , hibátlan állapot , semmi baja nem volt , de most 3-4 napja elkezdte hogy ha valamivel játszok a gépen , 10-15 perc után kék halál . Ezt mindennap megcsinálja egyszer , ma már nem játék közben , hanem netezés közben csinálta meg , de a kék képernyő be sem jött , csupán egy-két szaggatás a képernyőn , és a gép újra indult. Nem tudtam megnézni mit írt ki kék halálkor a képernyőre , így nem tudom a hiba valós okát , de egy újratelepítés megoldhatja a gondomat ? Illetve milyen vírus írtót ajánlotok ? Most AVG van fenn .
szerk: Azóta csinálja ezt mikor először FIFA-ztunk haverommal , akkor került bele először controller , lehetséges hogy a controller vírusos volt ? o.O
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged