Új hozzászólás Aktív témák
-
Baxo89
tag
válasz
Murphistic #10140 üzenetére
Próbáltam már a winjel+P gomkombóval meg az FN F8al is.Állítgattam már Teljes kiterjesztésre, klónozásra meg képarány megtartásra, de egyikkel sem akarta megjeleníteni. TV egyébként kiírja, hogy nincs jel. Pedig a laptop felismeri a SAMSUNG TV-t. Beállításoknál ki is írja mint írtam is. Esetleg más 5let??
-
BNM
csendes tag
válasz
Murphistic #10140 üzenetére
Üdv FN és F7 ha jól tudom. Akkor kirakja külső monitorra
Az F gombokra fel van festve. Lehet hogy nálad F5 ..... -
kreten67
senior tag
válasz
Murphistic #9358 üzenetére
Mi a géped pontos típusa?
Hátha tudok segíteni,mert 100-as nagyságrendű bontott lapim van a műhelyben! -
Impressa
őstag
válasz
Murphistic #9363 üzenetére
10K
akkor inkább a használt alkatrész, remélem itt rálelsz, és igazán nincs mit
csak óvatosan a kortyokkal
-
Impressa
őstag
válasz
Murphistic #9361 üzenetére
Közben már leesett a csótány üzemmód
A trafópákát, mi csak pillanatpákának hívtuk, a jó kis izzójával együtt, van még belőle otthon valahol.
Szóval azzal, csak akkor állnék neki, ha elég vékony lenne a hegy vége
Hát, lehet érdemes lenne itt az aprón keresni hozzá bontottan ilyen panelt. Jó kis lyukgalván, de jó is abból kiforrasztani a lábakat. Már nem szedem szét őket, elfogyott a türelmem. Nem a notiknál kellett sokszor kacsolót javítanom. Legtöbbször csak a csere segít, mivel van benne egy kis fém domború membrán, ami eltörik és sanyi. -
Impressa
őstag
válasz
Murphistic #9358 üzenetére
Szia!
Emlékszem
ha a kapcsoló rövidre záródott, akkor sajnos nem nagyon segít rajta a víz. Anno volt hozzá türelmem és szétszedtem a mikrokapcsolókat és kitisztítottam. (sz@r meló, jobb a csere
)
Ötletes megoldás, mivel a kapcsoló csak egy impulzust ad az alaplapnak. De szért hosszútávon érdemes lenne szerezned olyan kis panelt.Mi jelent az, hogy "csótány üzemmód"? mielőtt beleömlött, ahhoz képest rosszabb lett?
Mázli, hogy az inverter a kijelzőben van, mert most szabad kilátásom van a kijelző szalagkábelére is és ami még nagyobb flash vizuálisan is tudom ellenőrizni a hűtőventillátor működését
gondolom számolod a fordulatokat is
-
Impressa
őstag
válasz
Murphistic #9236 üzenetére
Ohh ez semmi, simán visszateheted, szólni fog rendesen - egyébként papírmembrános.
Örülök, hogy segíthettem!A jó, gyors reakciódnak köszönheted, hogy nem lett nagyobb baja.
-
Impressa
őstag
válasz
Murphistic #9234 üzenetére
Most már két órája folyamatosan működik a notebook és eddig minden rendbennek lévőnek tűnik. ( kopp-kopp )
Maradjon is így.
De ha van még kedved, akkor újra átnézheted a biztonság kedvéért.
Ha a hangszóró papírmembrános, akkor nem érdemes visszarakni, ha műagyagból van, akkor tisztítás után, szerintem visszateheted. -
Impressa
őstag
válasz
Murphistic #9232 üzenetére
Szia!
"A tippem egyébként az, hogy azért kapcsolt ki, mert zárlatos lett a bekapcsoló gomb és úgy érzékelte, hogy folyamatosan nyomva tartottam."
Azt nem írtad az elején, hogy a kikapcsolás akkor következett be, amikor leöntötted, vagy a mosást, és szárítást követőn történt. Mert, csak annyit írtál, hogy te kapcsoltad ki gépet.
Egyébként okozhatja. A tisztítás óta kikapcsolt a gép magától?
-
netzoli
tag
válasz
Murphistic #5547 üzenetére
Csak, hogy megnyugtassalak. A gumiharang rögzítve van az alsó részhez.
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Murphistic #5546 üzenetére
Annyira nem is nehéz megcsinálni. Úgy látszik nem tört le a gombról semmi, mert, ahogy kicsit pontosabban megnéztem, hogy melyik pöcöknek hol van a helye és úgy illesztettem oda, akkor már viszonylag kis nyomásra is visszapattant a helyére.
Az igazat megvallva próbáltam gépelni gomb nélkül is, de a kis gumiharang elmászott és féltem, hogy elkavarodik valahová. Mondjátok, hogy nem lesz belőle baj, ha egyébként a gomb működik
.
Amúgy összesen öt apró illesztési pontot találtam. Kettő a fém drótot tartotta:a kis kampókat be kellett akasztani. Három pedig az "emelő" rögzítési pontjait tartotta, amikre rápattintottam a gombot. A bal felső kattant be utoljára, bár gondolom ez nagyon fontos információ
.
Egyébként nyugtassatok meg, hogy a gumiharang egyébként nincs rögzítve, vagy ha van, akkor azt írjátok le, hogy még időben orvosolni lehessen a gondot.
Ui.: Elnézést a sok szövegért, de örülök, hogy sikerült megcsinálni, még ha csak apróság is.
Murphistic
-
Atos23
senior tag
válasz
Murphistic #4429 üzenetére
Nem a HP a hulye, es nem te koltotted rossz helyre
Mindenrol a kivalo rohs forraszanyagok tehetnek...
-
Atos23
senior tag
válasz
Murphistic #4427 üzenetére
Arthat neki, ha az ablakkal leveri a gepet az asztalrol.
A jelentos, gyakori es szelsoseges hoingadozas egyebkent valoban art a gep forrasztasainak, ami olcsobb HP notinal ( < 200K ) kulonosen ismert hibaforras. Az javit a helyzeten, hogy a gepnek burkolata van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vicces képek
- Fotók, videók mobillal
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Assassin's Creed Odyssey
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest