Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Impressa
üzenetére
Szervusz!
Megint én vagyok, mert lett egy kis gond. ( Két hete én öntöttem le üdítővel a notebookomat
) Szóval ma ki-bekapcsolgatott a notebook. Úgy látszik, hogy gallyra ment a kapcsoló (úgy tűnik rövidre záródott). Utolsó ötletem, hogy lemosom desztillált vízzel. A poén, hogy működik a notebook, bár eléggé csótány üzemmódban.Kivettem belőle az akkumulátort és amikor be akarom kapcsolni, akkor jobb kézzel áram alá helyezem a hosszabbítót, majd miután bepöccent a notebook (a bekapcsológombot nem is kell benyomnom) kihúzom a foglalatából a bekapcsolópanel szalagkábelét.
Mázli, hogy az inverter a kijelzőben van, mert most szabad kilátásom van a kijelző szalagkábelére is és ami még nagyobb flash vizuálisan is tudom ellenőrizni a hűtőventillátor működését
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- MacBook Pro M1 16 32/512, 100% Akkumulátor, 2 Ciklus!
- Apple MacBook Air M1 8GB/256GB, akku: 100%, garancia: 2026.10.12.
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2021 gyártás) 46 ciklusos 96% akku
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2022 gyártás) 38 ciklusos 98% akku
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Szóval ma ki-bekapcsolgatott a notebook. Úgy látszik, hogy gallyra ment a kapcsoló (úgy tűnik rövidre záródott). Utolsó ötletem, hogy lemosom desztillált vízzel. A poén, hogy működik a notebook, bár eléggé csótány üzemmódban.
.
Pyttawrx