- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bluesummers #14705 üzenetére
Ment pü.
-
válasz
Bluesummers #14699 üzenetére
Egy gyári ventillátor (más nincs is) 3-4 ezer forint.
-
Corleone33
senior tag
válasz
Bluesummers #14682 üzenetére
ütközést nem igazán érzek, illetve nem is "nyomódik be"...jó eséllyel az lesz akkor hogy kiszedem és kitisztítom, hátha az segít
-
tuvics13
csendes tag
válasz
Bluesummers #14684 üzenetére
Megnéztem és sajnos tényleg nem lehet ráhúzni a win7 ultimate-em.
A megnéztem az általad jelzett dolgot, de azt már korábban orvosoltam. Legacy-n van, felismeri a lemezt és az usb kulcsot is, majd a win fileok betöltésénél a következővel lepett meg a gép:
Kék háttér és a következő szöveg:
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you've seen stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:
The BIOS in this your system is not fully ACPI compliant. Please contact your system vendor for an updated BIOS.
és a technikai infó... ennyiViszont akkor megkérdem az előttem szólót, hogy Ő milyen forrásból szerzett teljes win10-et, mert nekem aktiválásért rinyál már napok óta és fene mód zavaró a munkám során.
Köszönöm a segítséget!
-
SutPet
aktív tag
válasz
Bluesummers #14088 üzenetére
vinyó nélkül indítva is ugyan ez a hiba csak a system diagnostics jön be hiába a biosba akarok belépni. Vinyót megformáztam másik gépben szintén ugyan ez a probléma. A legnagyobb problémát az jelenti hogy nem tudok bios-ba belépni csak az a fránya System Diagnostics jön be ahol választhatok f1-4ig... kezd kicsit őrületbe kergetni ez a gép, szép meg jó gépnek tűnik de egyenlőre csak púp a hátamon :S
-
ispi
tag
válasz
Bluesummers #14029 üzenetére
Ilyen eszköz csatlakoztatás-leválasztási mindenféle variációkon már túl vagyok, ezekkel kezdtem...
-
clermont
csendes tag
válasz
Bluesummers #14030 üzenetére
Köszi Mindenkinek!
közben megoldottam úgy, hogy a feltett fapados win7 alatt inditottam a win8.1 installt, gondolom onnan vette a drivereket, aztán install alatt újra particionálás és nyoma sincs az előzményeknek de a driverek betöltve maradtak (gondolom)...s fel is ment a win8.1..de köszi minden tanácsot, linket!
szevasztok!
ui: pendrive-ról telepítettem HDD-re, SSD-t a havernak majd a gari letelte után javasolok...
-
ispi
tag
válasz
Bluesummers #14026 üzenetére
Sajnos az elemhez ennél a típusnál a sima fedőlapok levételével nem férek hozzá a gép szétszedésen nélkül, a neten kutakodva olyat is olvastam, hogy rá van forrasztva az alaplapra... SSD nélkül is próbáltam, de minden variációban ugyanaz az eredmény: 4 másodperc (vagy talán 3,5 stopperrel mérve) múlva újraindulás vég nélkül, de csak tápról, akkuról simán leáll. A BIOS-ba sem tudok belépni, nem kapcsol kijelzőt, nincs kurzor, nincs kép. Ezt 2011 januárjában vettem, hát nem tudom, hogy egy elem lemerülés produkálhat-e ilyen tüneteket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamepad
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged