- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
- 

baly81 aktív tag Most néztem meg, én pl nem találtam hivatalos w10 drivert egy-két dologhoz, így lehet ez a probléma oka... Linuxal hogy állsz? Próbálj ki egy Mint-et! Ha csak böngészel, és alap dolgokat csinálsz a gépen, a legmegfelelőbb lesz, és úgy gondolom minden problémád meg fog oldódni. Egy live indítással akár tesztelheted is. Ajánlom! 
- 

baly81 aktív tag Debrecenben a laptop rendelő foglalkozik ilyennel, és nagyon normálisnak tűntek. Én is javítattam már ott lapost, azóta is megy. 65 Km nem a világ vége, de a mai üzemanyagárak mellett olcsóbban jössz ki, ha futárral feladod / fogadod. 
 Ha normálisan be tudod csomagolni kicsi eséllyel sérül.
 Ha gondolod írj egy PM-et, én debreceni vagyok. Nem mindennapos, de szoktam mozgolódni a környék településein. Ha nem kieső helyen laksz és van utam arra, akkor elhozom és beadom a szervizbe. Ennyit tudok segíteni az ügyben neked. De, szerintem a futár oda vissza sincs 5EFt...Pyttawrx, igen 6 hónap, de a mai világban már az is valami...   
 Ha a laptop ára még megéri a tápköri javítást, akkor inkább azt választanám, mint egy amúgy jó készülék kidobásával terheljem a pénztárcámat és a környezetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop Studio i7 / 16GB / 512GB SSD / RTX 3050 Ti / W11 Pro
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx
 Pyttawrx