Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atimester
aktív tag
Köszi!
Gondoltam, hogy nem egy doboz. Pedig úgy is megoldhatnák, és akkor könnyű lenne javítani, viszont akkor kevésbé lehetne levenni az embereket.
Azért kérdeztem, mert még nem kaptam szét az egészet. Láttam olyan acer alaplapot is, amelynek a tápcsatlakozó körüli része egy külön panelon van néhány chippel, és egy csatlakozó soron keresztül kapcsolódik az alaplaphoz. Más típusokon meg közvetlenül az alaplapon van a tápcsati és körülötte a tápegység áramkörei. Az enyémet még nem ismerem.Ma megint érdekes volt! Elsőre bekapcsolt, ahogy kellene (csak akkuval). Majd kikapcsoltam.
Újabb próbálkozásra szintén egy gombnyomás, és megint rendesen bekapcsolt. 
Mi van? Megjavult?
Kivettem az aksit, bedugtam a tápot. Újabb bekapcsolás: semmi.
Megint a régi jelenség. Aksi vissza, de úgy sem indul. Aztán fél óra múlva szintén egy gombnyomásra indult. Aztán meg nem. Akkor működik rendesen, amikor kedve tartja…

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX G17 (2022) gamer laptop
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Égkék - Magyar - 2 Ciklus - 3 év garancia
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Honor Magic 6 Pro Epic Green Használt, karcmentes garancia 2027. 10. 31-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Újabb próbálkozásra szintén egy gombnyomás, és megint rendesen bekapcsolt. 
Megint a régi jelenség. Aksi vissza, de úgy sem indul. Aztán fél óra múlva szintén egy gombnyomásra indult. Aztán meg nem. Akkor működik rendesen, amikor kedve tartja…
Pyttawrx