- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
mustang28 #7034 üzenetére
Szia,
Várjuk meg, hogy a kolléga megjavítja az alaplapot, és utána nézd meg a processzor teljesítményét, mert 40%-on nem értékelhető. Szerintem, meg leszel elégedve.....(gyors az, hidd el..) Ja, ha már kint jársz Nála ki is találhatok valamit a hűtésre, mert meg fog változni fog a hőmérséklete is. Amennyiben még utána is igényled, 2.4 GHz -ig el tudunk menni....
-
Dell XPS
veterán
válasz
BénaNyurga #7024 üzenetére
Ezt a kártyát láttam itt az aprón, talán 18k volt az ára......itthon ne is keressél olcsóbbat, másról nem is beszélek. (melegített eladásra)
Szerk: az nem gyenge akku idő...
-
Dell XPS
veterán
válasz
BénaNyurga #7021 üzenetére
-
Dell XPS
veterán
válasz
BénaNyurga #7018 üzenetére
Nem nyert a dolog sajnos, rendeld akkor, amit kinéztél. Köszi a türelmedet!
-
Dell XPS
veterán
válasz
BénaNyurga #7016 üzenetére
Hali,
Du. jön a szervizből, ha szerencsénk van....
-
-
Dell XPS
veterán
válasz
BénaNyurga #6980 üzenetére
Ott van rajta a bill. gyári száma....
-
Dell XPS
veterán
válasz
LaptopSystem #6975 üzenetére
Ok. Amennyiben hozzányúlsz, nézd meg egy külső házban is a HDD-t, egy rövid teszt erejéig...
-
Dell XPS
veterán
válasz
LaptopSystem #6970 üzenetére
Érdekes, ilyen eredmények nem szoktak születni. .....nyilván akkor majd eldöntöd!
-
Dell XPS
veterán
válasz
LaptopSystem #6964 üzenetére
Szia Zoli,
Mi indokolta, hogy ránézzél a HDD-re?
-
Dell XPS
veterán
válasz
mustang28 #6948 üzenetére
Sajnos, én már találkoztam vele, de nem tartom esélyesnek (de ezt írtam is), inkább az utóbbit, ezért is kérdeztem a melegedést. Pont ugyanezt produkálta, de nem húznám rá erre az esetre, nézd meg az ajánlott programot...
BénaNyurga : holnapra megjön a válasz...(bill.)
-
Dell XPS
veterán
válasz
BénaNyurga #6936 üzenetére
Igazad van! Így már látom én is...
-
-
Dell XPS
veterán
válasz
BénaNyurga #6917 üzenetére
Szia,
Nézem én is, remélem jelzek nemsokára...
-
Dell XPS
veterán
válasz
BénaNyurga #6902 üzenetére
Szia,
Ez nem egyszerű, főleg, ha nem ért hozzá, remélem sikerül tisztázni a dolgokat...
-
Dell XPS
veterán
válasz
freeride69x #6889 üzenetére
Szia,
Szerintem a másik topic-ban segít Neked ebben sowi kolléga (szervizes) Szvsz, nem üthette sehová, egyszer csak ilyen lett...
-
Dell XPS
veterán
válasz
BénaNyurga #6810 üzenetére
Most találtam egyet 5k, és új....
-
Dell XPS
veterán
válasz
BénaNyurga #6807 üzenetére
Mondjuk a típusból sejthettem volna, de a képre néztem, és úgy tűnt Lucky Boy..
-
Dell XPS
veterán
válasz
BénaNyurga #6805 üzenetére
Nem láttam tisztán.....akkor szívás..
-
Dell XPS
veterán
válasz
Mákos7észta #6784 üzenetére
Szia,
Vagy nincs szerencséd (amit nem hiszek), vagy nem oldódott meg az eredeti probléma, amikor szinte egyszerre tönkrement az akkumulátor és az adapter. A töltésvezérlő elektronika "teszi" a dolgát, így elképzelhető, hogy máshol van a gond. -Meg kellene nézni egy vizsgálat előtt, egy másikkal...
DE: a kolléga is elmondja a véleményét, várd meg légyszíves!
-
Dell XPS
veterán
Mondjuk az nem igazán jó, hogy ilyen ventilátorszabályozás van, de valószínűleg az alaplappal lesz a gondod. Azért nem jelöltél meg kritikus értéket sem, és hűtőpaddal együtt ez gáz lenne, sőt az eddigi próbálkozások is mutatják, hogy az alaplapon nem jó v.mi. (kolléga leírása)
-
Dell XPS
veterán
válasz
Rico Muerte #6726 üzenetére
Akkor a "Switchable Graphics-nál" marad az energiagazdálkodási szektor...
-
Dell XPS
veterán
válasz
Rico Muerte #6715 üzenetére
Hali,
Szvsz, nem tudod alapértelmezetté tenni sőt, ha letiltod az IGP -t, akkor ahogy írtad a DGPU sem fog működni. Nézd meg légyszíves, hogy opcionálisan mire van lehetőséged a BIOS-ban.....
A CCC-ben viszont lehetőséged van arra, hogy beállított alkalmazásoknál a diszkrét VGA-t használja.
-
Dell XPS
veterán
válasz
BénaNyurga #6703 üzenetére
Igen, szinte ugyanazok, szóval jó a Prime95...(stressz, memória)
-
Dell XPS
veterán
válasz
Krystal_s #6700 üzenetére
Örülök, mert sokan félreértik, köszönöm! Elméleti síkon gondolkozva, lehetségesnek tartom, hogy egy-két csavart meg kellene húzni rendesen (mint régen a Dacia -nál), és minden rendben volna. Természetesen értem a távolság problémáit, de mi lesz akkor, ha egy harmadik probléma is megjelenik néhány "csavar" miatt..
-
Dell XPS
veterán
válasz
Krystal_s #6695 üzenetére
Remélem, nem volt bántó a megjegyzésem, szerintem volt pozitív "kicsengése", remélem... Figyelemmel kísértem a ventilátor problémádat is, ezt közvetítettem Feléd. Kolléga majd részletesen megválaszolja a felmerülő aggodalmaidat. Itt az idő, hogy át kell nézni a gépet rendesen, akár úgyis hogy gép nélkül leszel!
-
Dell XPS
veterán
Az igazság az, hogy alapjavítással nem foglalkozom, ergo amennyiben ezt észlelem, tovább passzolom, mert ez szinte "külön" szakma, nem részletezném.... korrektül bevallom Neked, hogy találkoztam ilyennel, amikor mégis az integrált VGA volt a probléma..2-3%
Azt el tudom mondani természetesen, hogy ilyenkor általában kontakt hiba lép fel, és ezért tud sajnos megvalósulni a házilag való rásütés. A korrekt megoldás csak megfelelő eszközökkel végezhető el, hiszen ennyi érintkezőt megtisztítani, majd visszaforrasztani úgyhogy ne változzon az ellenállása az képtelenség..
-
Dell XPS
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- War Thunder - MMO Combat Game
- Google Pixel topik
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest