Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tbagi

csendes tag

Üdv Mindenki!

Van egy Toshiba satelite a110-es készülék. A hibája a következő:
    nincs háttérvilágítás, amiből arra következtetek hogy inverter csere kell, viszont! ezzel a hibajelenséggel egyidejűleg előjött egy olyan hiba is, hogy ha a gépet áram alá helyezem bekapcsolom, akkor tökéletesen működik (háttérvilágítás nélkül, vagy egy darabig van háttérvilágítás utána kikapcsol) viszont ha ezután kikapcsolom, akkor áramtalanítás és pár perc várakozás nélkül nem lehet újra bekapcsolni.
    Memóriát videókártyát invertert winchestert már kiszedtem visszaraktam, windows is újratelepítve.
    Valaki meg tudná mondani hogy miért nem reagál a power gombra kikapcsolás után?

Mikor nem volt kép külső monitorral tökéletesen működött.
    Viszont mikor nem tudom bekapcsolni akkor memóriák variálásával sem működött, megoldás az volt hogy hálózatból kihúzni, aksi ki, ezután aksi vissza és működött.
    Hosszú power gomb nyomásra sem reagál, semmilyen jelét nem mutatja annak, hogy működik. Mintha ki lenne kötve a power. Attól félek hogy alaplap problémája lehet, és lehet hogy az inverter sem rossz csak alaplap nem ad jelet neki. Mi a véleményetek?

Előre is köszönök minden választ

(még annyit hozzáteszek, hogy tegnap este kb 2-3 órát szórakoztam vele úgy, hogy nem jött elő a hiba, reggel újra nem lehetett bekapcsolni)

Új hozzászólás Aktív témák