Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbagi
csendes tag
Üdv Mindenki!
Van egy Toshiba satelite a110-es készülék. A hibája a következő:
nincs háttérvilágítás, amiből arra következtetek hogy inverter csere kell, viszont! ezzel a hibajelenséggel egyidejűleg előjött egy olyan hiba is, hogy ha a gépet áram alá helyezem bekapcsolom, akkor tökéletesen működik (háttérvilágítás nélkül, vagy egy darabig van háttérvilágítás utána kikapcsol) viszont ha ezután kikapcsolom, akkor áramtalanítás és pár perc várakozás nélkül nem lehet újra bekapcsolni.
Memóriát videókártyát invertert winchestert már kiszedtem visszaraktam, windows is újratelepítve.
Valaki meg tudná mondani hogy miért nem reagál a power gombra kikapcsolás után?Mikor nem volt kép külső monitorral tökéletesen működött.
Viszont mikor nem tudom bekapcsolni akkor memóriák variálásával sem működött, megoldás az volt hogy hálózatból kihúzni, aksi ki, ezután aksi vissza és működött.
Hosszú power gomb nyomásra sem reagál, semmilyen jelét nem mutatja annak, hogy működik. Mintha ki lenne kötve a power. Attól félek hogy alaplap problémája lehet, és lehet hogy az inverter sem rossz csak alaplap nem ad jelet neki. Mi a véleményetek?Előre is köszönök minden választ
(még annyit hozzáteszek, hogy tegnap este kb 2-3 órát szórakoztam vele úgy, hogy nem jött elő a hiba, reggel újra nem lehetett bekapcsolni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Mini PC
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest