- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
Sorry, hívott a kötelesség!
"Jelenleg itt 25,2 fok van. De ez olyan túl sokat nem befolyásol. Ha jó a hűtés a laptopban, nem annyival nő a laptopban a belső hőmérséklet, mint amennyivel a környezet hőmérséklete."
Igen, ez igaz, egyetértek veled. Viszont, amit írsz vízpapírt, már volt alkalmam használni, de nem erre. Nem gondoltam volna, hogy ekkora hatással bír a hő elvezetésére, ezt ki fogom próbálni, mert van benne ráció.
Köszönöm, az ötletetAz évenkénti nagytakarítást igyekszem betartani én is.
Én nagyon megszerettem az Asus-t, (a családban van több is belőle) de mikor gépet kerestem, nem lehetett kapni azokkal a paraméterekkel, amiket szerettem volna, így Lenovo lett belőle.
Viszont a képen látszik, neked különálló hőcsöves megoldás van a gépedben, ami szerintem sokkal jobb, mint a közös.Tommy Da B1G: ma mentem el MX-4-es pasztáért, kíváncsi leszek milyen eredményt fog hozni. Mostanáig a Noctua NT-H1 használtam, eddig nem volt vele gondom.
egyelőre, bízok benne, hogy nem felesleges pénzkidobás, de lehet a a végén mi is a szilikon zsírnál fogunk kikötni.
(#9147) dragon1993: a DV5 sorozattól kezdődően, problémák voltak a hűtéssel. Most KillHates-re vár, hogy meggyógyuljon, ha még lehetséges. HP 1180eh
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Projektor topic
- ASUS notebook topic
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- BTO/CLEVO X170KM-G DTR i9-11900K/64GB/RTX3070 Gamer/Workstation
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest