Hirdetés
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravail
senior tag
válasz
Impressa #9144 üzenetére
Szia!
Bocs, mással foglalkoztam!
Jelenleg itt 25,2 fok van. De ez olyan túl sokat nem befolyásol. Ha jó a hűtés a laptopban, nem annyival nő a laptopban a belső hőmérséklet, mint amennyivel a környezet hőmérséklete. Az Asus F7E-ben semmilyen moddolt, vagy tuningolt hűtés, vagy hűtési rendszerelem nincs. Így, plusz rézlap sincs. Egyszerűen, csak az Asus által jól méretezett és tervezett hűtés van benne. Talán annyi a többlet, hogy a CPU és a GPU réz hőátvevő/elvezető lapját 3000-es autófényezőtől szerzett (úgynevezett vízpapírral) "csiszoló" papírral tükrösre políroztam.
Ebben "gyárilag T5550-es CPU volt, amit párhetes korában kicseréltem egy T7500-asra, és azt cseréltem vagy másfél éve a T9300-asra. Tulajdonképpen 3 generációnyi CPU volt már benne, de egyik sem melegedett túl. Persze minimum évente kap nagytakarítást és újrapasztázást.Tommy Da B1G: Én először -ahogy írtam-, egy rézlappal megnövelném, stabilizálnám a hőátadást, a hőelvezetést. Ha ez elegendő, nem kell -a nem olcsó- új hűtésrendszer. A pasztáról nem merek nyilatkozni. Mert, az én tapasztalatom szerint a néhány fok csak az eltérés a különböző paszták között, de mások másképpen vélekednek. Sokszor használok sima, 160 vagy 180 fokon olvadó szikikon zsírt, és még nem volt rá soha panasz, nem volt vele baj. Azt nem vitatom, hogy a helyette használt professzionális minőségű pasztával max 4-5 fokkal hűvösebb lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Proxmox VE
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest