Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Hello,
Asus A6M Q051 notim tegnap (6 év után) megadta magát. Egyszer csak lefagyott, színes vízszintes csíkokkal a képernyőn. Az alja tűzforró volt. Hagytam kihűlni, utána ment kb. 15 percet gond nélkül, majd ugyanígy lefagyott. Ha rögtön visszakapcsoltam, azonnal kikapcsolt magától. Bár nem volt nagyon meleg, de hagytam egy 10 percet majd megint ment néhány percig és ugyanúgy leállt.
Gondoltam a proci hűtéssel lehet gond, szétszedtem, és a rászáradt hűtő pasztát letakarítottam és kicseréltem. Probléma ugyanúgy megvan. Viszont észrevettem, hogy a proci hűtőventillátora nem indul a gép bekapcsolásakor. Nem tudom, hogy ez régebben rögtön indult-e, vagy csak ha már átlépett egy bizonyos hőfokot (az biztos, hogy idővel rákapcsolt valami ventillátor, ha sokáig használtam, erre emlékszem). Csatlakozót megmozgattam, semmi.
Van-e tippetek?
Köszönöm előre is.ui. most megnéztem, kihűlt állapotban sem megy, bekapcsolás után rögtön kikapcsol (kb. 1 másodperc alatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- iPad topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 26
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx